Actualitate

Mircea Geoană: ,,Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina”

Publicat: 25 iun. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Mircea Geoană Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina
Mircea Geoană este secretarul general adjunct al NATO

Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina, dar NATO va continua să încurajeze o soluționare politică pe termen scurt, a declarat secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană.

„Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina, nu vedem din păcate condiții pentru o soluționare politică în termen scurt, vom continua să încurajăm acest lucruri.

Vreau ca împreună că combatem dezinformarea Federației Ruse care încearcă să transforme agresivitatea lor în vina noastră, spunând că de vină sunt sancțiunile pentru problemele de securitate alimentară, de parcă nu blocada Rusiei, a porturilor ucrainene de la Marea Neagră, ar fi cauza reală”, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO: ,,România este o ancoră strategică pentru NATO”

Acesta avertizează cu privire la dezinformările Rusiei.

„Atenție foarte mare pentru că dacă nu avem riscuri de securitate pentru țările din NATO, avem riscuri ca propaganda, dezinformarea rusească, să încerce să folosească elemente de insatisfacție economică și socială pentru a șubrezi unitatea noastră, a națiunilor democratice”, a precizat secretarul general adjunct al NATO.

Acesta a fost prezent sâmbătă, alături de ministrul Apărării Vasile Dîncu, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița.

Comentarii
  • Daca Prostanacul ,, Mihaela, dragostea mea !” a ajuns shef la NATO, va inchipuitzi ce nulitatzi sunt acolo.Unul mai idiot ca altul !

    Gioana prezice ca Hara Gargara: spune una si iese alta.

    Ce vrei, pui de bolshevic !

  • ZOILOR, chiar credetzi ca veti scapoa de Curtea Martziala si glontele in cap ?

    Vai de pulicica voastra bleaga de impotenti ce sunteti !

    Romania va fi curata ca lacrima dupa DERATIZAREA pe care o va face CURTEA MARTZIALA cu Glontzalgin si Lopatin.

    90 % dintre medicii criminali, zoile din mass-media, politicieni retardati si penali, etc, vor primi ceea ce merita: un glontz in cap.

Adauga un comentariu