Sport

Mircea Lucescu i-a supărat pe oficialii lui Beșiktaș chiar înainte să semneze

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Lucescu i-a supărat pe oficialii lui Beșiktaș chiar înainte să semneze

Mircea Lucescu a acceptat să revină la Beșiktaș, însă, până acum, nu a semnat nimic, iar turcii par să-și cam piardă răbdarea. Potrivit publicației Sabah, „cei care îl vor pe Lucescu devin din ce în ce mai puțini pe zi ce trece. Românul era așteptat la Istanbul la începutul săptămânii, însă totul a fost amânat din cauza unor probleme de sănătate pe care le-ar avea. În plus, sunt voci în club care spun că nu poți face planuri pe termen lung cu un om de 74 de ani”.

Cu toate acestea, președintele Ahmet Nur Çebi se va întâlni cu Lucescu și situația se va clarifica în curând, după cum anunță turcii. Mircea Lucescu va lucra în calitate de consilier la Beșiktaș.
Între timp, a mai apărut, însă, o ipoteză. Potrivit publicației BirGun, bașkanii i-au promis lui „Il Luce” un proiect similat cu cel al lui Șahtior Donețk, echipă pe care a pregătit-o timp de 11 ani și în care patronul Rinat Ahmetov a investit masiv în fiecare sezon în transferuri, mai ales în aducerea de tineri jucători brazilieni.
Cu toate acestea, promisiunile ar putea rămâne doar pe hârtie, pentru că, în acest moment, nu sunt repartizați bani pentru transferuri. Oficialii „vulturilor” ar vrea să înceapă reconstrucția cu jucători liberi de contract, în cea mai mare parte.
Mircea Lucescu a antrenat Beșiktaș între 2002 și 2004 și a adus titlul pe „Inonu” chiar în primul său sezon.

Adauga un comentariu