Actualitate

Mircea Manolache, pe lista rușinii la Primărie

Publicat: 21 ian. 2020

Unul din cei mai controversați și scandalagii afaceriști ai Iașului a avut nevoie de un imbold pentru a-și plăti datoriile restante către bugetul municipiului Iași. Consilierul județean Mircea Manolache figura în evidențele Direcției Generale Economice și Finanțe Publice Locale cu o datorie de circa 1.200 lei pe societatea Parma Tax SRL. Suma este una infimă, însă Manolache a fost trecut pe lista rușinii de reprezentanții municipalității ieșene la data de 15 ianuarie 2020 ca rău-platnic. După ce cotidianul BUNa ZIUA IAȘI a atras atenția că Manolache se află pe această listă rușinoasă, ieri, Manolache și-a plătit impozitele restante. Foarte bine că s-a ajuns la acest lucru și Mircea Manolache a reușit să ajungă pe zero și să nu se mai regăsească pe această listă.

Acesta a ajuns din nou să susțină că nu are datorii, că este curat ca lacrima și astfel de lucruri. Important este însă că a reușit să-și plătească datoriile după ce a fost tras de mânecă prin intermediul materialului publicat de BUNa ZIUA IAȘI. Lista municipalității prevedea restanțierii aflați pe rol la data de 15 ianuarie 2020, documentul fiind unul public și care poate fi consultat de către orice ieșean.

Manolache s-a victimizat mereu și a încercat să-și spele imaginea de fiecare dată când a fost prins pe picior greșit. Culmea, și acum a avut de protestat, în ciuda faptului că municipalitatea a fost cea care a emis documentul și care poate fi vizualizat și acum

Adauga un comentariu