Actualitate

Mircea Radu, vacanță în Grecia cu soția. „Doamna și Vagabondul”

Publicat: 27 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Radu vacanță în Grecia cu soția. Doamna și Vagabondul
Mircea Radu și Raluca s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și au doi copii împreună

Mircea Radu a fost recent în vacanță în Grecia, cu soția și cei doi copii, fostul prezentator făcând haz de necaz de imaginea postată pe rețelele de socializare. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu zece ani, în localitatea natală a soției din județul Botoșani. Dincolo de celebritatea câștigată în urmă cu mulți ani, Mircea Radu trăiește o viață liniștită acum alături de Raluca, în Piatra Neamț.

De mai bine de un deceniu, Mircea Radu și Raluca trăiesc o frumoasă și discretă poveste de dragoste. Cei doi au fost recent într-o minunată vacanță în Grecia, acolo unde au petrecut timp de neuitat alături de familie.

Mircea Radu, vacanță în Grecia cu soția

În anul 2013, Mircea Radu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Raluca. Povestea lor de dragoste este una discretă, iar soția fostului prezentator de la TVR preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă a renunțat la televiziune, Mircea Radu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să posteze destul de des și să își țină fanii la curent cu ceea ce face. Recent, vedeta a postat o fotografie cu soția sa, Raluca, iar fanii s-au bucurat enorm să o vadă pe femeia cu care acesta are doi copii. „Doamna și Vagabondul”, a scris Mircea la descrierea pozei.

„Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă, că pe vagabond îl cunoaștem de mult. Seara frumoasă vă doresc și mai scoate-o și pe doamna ta în lume, Mircea dragă / Sunteți absolut adorabili! Vacanță faină! Îmi amintesc cu mare drag filmul de desene animate Doamna și vagabondul. A fost o încântare, așa cum sunteți și voi.

După cum ești simpatizat, așa de mult s-o iubești pe doamna, că frumusețea e trecătoare și roata se mai rostogolește, așa că, fericire multă și bucurii. / Foarte drăguță soția, exact ce merita Mircea! Să fiți sănătoși, fericiți și împreună până la sfârșitul zilelor! / Sunteți tare frumoși! Sunteți o familie minunată! Așa cum spuneai tu la sfârșitul emisiunii, așa vă spun și eu acum: iubiți-vă mult! / Ne bucurăm că mai apari din când în când și cu frumoasa dv soție. Sănătate și să aveți o viață liniștită”, sunt doar câteva comentarii lăsate de fani la postarea lui Mircea Radu.

Cu ce se ocupă soția lui Mircea Radu

Cei doi și-au unit destinele în anul 2013. Cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești din Botoșani. Evenimentul a avut loc în sufrageria socrilor mici. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, un băiat și o fetiță. Soția lui Mircea Radu se afișează foarte rar în public, la evenimente, alături de partenerul ei de viață.

Raluca este medic oncolog și este cu 20 de ani mai tânără decât partenerul ei. Soția lui Mircea Radu este o femeie foarte atragătoare, dar cu toate acestea fostul prezentator afirma, într-o emisiune de televiziune, că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

Adauga un comentariu