Local

Mircea Rednic, deranjat de reluarea campionatului: „Doamne ferește să se îmbolnăvească unul!“

Publicat: 12 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Rednic deranjat de reluarea campionatului Doamne ferește să se îmbolnăvească unul

Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat deranjat de decizia de reluare a campionatului în condițiile în care pandemia de COVID-19 n udă semene că ar scădea din intensitate.

„Eu vreau să jucăm, dar nu vreau să-mi expun nici jucătorii, și nici pe mine. Nu avem control, nu avem tratament, bâjbâim în fiecare zi, ba aia, ba aia… Doamne ferește să se îmbolnăvească unul! Bani cheltuiți, timp pierdut! Belgienii au închis tot, sezonul s-a încheiat“, spune Mircea Rednic.

În perioada următoare, jucătorii vor fi testați pentru coronavirus, la o clinică privată, iar de luni vor reveni la antrenamente în grupuri de câte 4.

„După ce terminăm cu testele, intrăm la antrenament. Vom face pe două terenuri, câte patru inși, trei grupe de câte patru inși, vom face un circuit. Va fi și sală de forță, teren de alergare. Vor fi patru jucători pe teren, plus doi din staff. Denis Rusu este singurul străin care a ajuns, e în carantină deja. Klimavicius, Cabral, Assulin, Breeveld, Luckassen ajung pe 16 mai, cu primele zboruri. După ce vin, vor sta în carantină 14 zile. Echipa stă la un hotel din centru. Încă nu știm cum vom proceda, dar lucrăm la toate aceste aspecte. Vor fi camere de izolare la stadion, medicamentație, lucrăm la partea de igienă, masă, absolut totul“, a adăugat tehnicianul.

Rednic a mențioant că jucătorii vor fi cu salariile la zi la reluarea campionatului: „Până pe 16 iunie vor fi cu salariile la zi. Alții nu au mai luat bani din decembrie, dar ai noștri au primit pe ianuarie integral și mai au de încasat o parte din februarie. Până pe 20 mai vor lua diferența pe februarie și poate chiar o parte din martie, iar până pe 16 iunie vor fi cu banii la zi. Toate echipele sunt în aceeași situație, toate fac eforturi în această perioadă.

Adauga un comentariu