Sport

Mirel Rădoi, prima reacție după ce FRF îl vrea selecționer: „Sunt multe lucruri care trebuie lămurite!”

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirel Rădoi prima reacție după ce FRF îl vrea selecționer Sunt multe lucruri care trebuie lămurite

Cosmin Contra a plecat de la echipa națională după ce a ratat calificarea directă la EURO 2020, iar FRF îi caută înlocuitor. Unul dintre principalii candidați este chiar selecționerul echipei de tineret, Mirel Rădoi. Acesta a vorbit despre posibilitatea de a prelua prima reprezentativă. Rădoi a lăsat de înțeles că ar putea discuta cu cei din conducerea Federației pentru a lămuri anumite lucruri.

„Nu e momentul să discutăm acum, după ce abia am terminat meciul acesta. Sunt multe lucruri care trebuies lămurite”, susține Rădoi.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, România U21 a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul celor de la Irlanda de Nord. Mirel Rădoi consideră că fostul selecționer, Cosmin Contra, s-a grăbit atunci când a plecat de la cârma primei reprezentative.

„Din punctul meu de vedere, cred că s-a grăbit. Trebuia să rămână. Eu aș fi preferat să rămână până la baraj. Dacă el crede că poate aduce calificarea la EURO, cred că ar fi cel mai indicat în momentul de față”, a declarat Rădoi la Pro Tv.

Mirel Rădoi, cele mai mari șanse de a deveni noul selecționer

În acest moment, Mirel Rădoi are cele mai mari șanse să-i ia locul lui Cosmin Contra. Mihai Stoichiță, actualul director al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a fost cel care i-a făcut lobby intens lui Rădoi și nu de acum.
De când a devenit tot mai clar că România pierde mult teren în lupta pentru calificare, Stoichiță a început să-i propună lui Răzvan Burleanu varianta Rădoi.
38 de ani are Mirel Rădoi

Adauga un comentariu