Cancan

Mirela Vaida a anunțat cât va mai dura telenovela Vulpița și Viorel

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vulpița și Viorel au devenit două personaje celebre în showbiz, deși provin dintr-o familie modestă din Vaslui. Cei doi apar în continuare la tv deși foarte multă lume îi critică și Antena 1 a luat o amendă foarte mare.

Povestea Vulpiței și a lui Viorel a cucerit o Românie întreagă. Cei doi apar la Acces Direct de săptămâni întregi și telenovela se pare că nu se va termina prea repede. Antena 1 a primit o amendă de 100.000 lei pentru că îi difuzează pe cei doi. Articolele invocate au fost cele de “Încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane)”.

Cu toate acestea povestea merge mai departe iar Mirela Vaida a dezvăluit cât vor mai continua să îi invite pe cei doi în platou. Prezentatoarea este de părere că atât timp cât lumea îi urmărește și audiența este una foarte mare, postul de televiziune va continua să îi difuzeze pe cei doi soți din Vaslui.

“Este un reality-show nescris. Atât de multe lucruri se întâmplă de la o zi la alta. Ei doi sunt reali și autentici, sunt niște personaje. Eu le înțeleg lipsurile și îi iau așa cum sunt”, a povestit Mirela Vaida.

“Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar și un caz social. Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continua. Când nu se va mai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai continuat Vaida, în emisiunea lui Mihai Morar, de pe Antena Stars.

Adauga un comentariu