Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază după ce și-a făcut testul pentru CoVid-19

Publicat: 25 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază după ce și-a făcut testul pentru CoVid-19

Clipe de groază la Acces Direct, după ce Vulpița și Viorel au fost confirmați cu noul coronavirus. Producătorii emisiunii au fost șocați să descopere joi trei cazuri de CoVid-19 în interiorul redacției. Mirela Vaida și-a făcut rapid testul pentru a afla dacă este contaminată sau nu și a povestit momentele terifiante prin care a trecut.

Joi, Acces Direct a anulat emisiunea cu o oră înainte de începerea programului. Producția a descoperit trei cazuri de coronavirus, printre care cei confirmați fiind chiar Vulpița și Viorel. Antena 1 a luat rapid măsurile sanitare obligatorii enunțate de DSP și au eliberat întreaga locație, pentru ca platoul și redacția să fie dezinfectate complet.

Vulpița și Viorel sunt pozitivi

„Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (…) La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine”, a povestit, la Observator, Mirela Vaida.

„Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi”, a anunțat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, în stare de șoc după ce și-a făcut testul

În aceste condiții, emisiunea Acces Direct a fost anulată, iar în locul ei a fost dată o înregistrare. „Decizia cea mai înțeleaptă a fost: STOP! Toată lumea din redacție și din platou merge acasă. Vom da o altă emisiune pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și am chemat firme de specialitate care să facă o dezinfecție”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, Mara Bănică și toți ceilalți angajați au fost supuși testului CoVid-19, iar prezentatoarea emisiunii a mărturisit că s-a simțit foarte rău până să afle că rezultatul este negativ: „Tremuram, nu puteam să conduc”.

Adauga un comentariu