Local

Ieșeanca Mirela Vaida Boureanu atacată în direct, în timpul emisiunii Acces Direct – FOTO/ VIDEO/UPDATE

Publicat: 19 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșeanca Mirela Vaida Boureanu atacată în direct în timpul emisiunii Acces Direct - FOTO VIDEOUPDATE
Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Ieșeanca Mirela Vaida a fost atacată vineri, 19 martie 2021, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent, mai precis o cărămidă, în Mirela Vaida. Din fericire, prezentatoarea emisiunii a reușit să se ferească la timp și nu a fost rănită. Alți membrii ai staff-ului au intervenit de urgență pentru a o calma pe femeie.

Update: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida este din Iași.

Producătorii au chemat Poliţia.

Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani

Un echipal de la 112 şi a ajuns un echipaj la faţa locului.

Din primele informaţii, agresoarea avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani.

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Mirela Vaida: Am primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios.

În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii Acces direct.

ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Adauga un comentariu