Cancan

Mirela Vaida, nemulțumită de salariul primit de la Antene. Cu cât este plătită prezentatoarea

Publicat: 25 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida nemulțumită de salariul primit de la Antene. Cu cât este plătită prezentatoarea
Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară

Mirela Vaida a recunoscut recent că este nemulțumită de salariul primit de la Antene, pentru emisiunile realizate. Chiar dacă suma poate părea decentă pentru anumite persoane, vedeta susține că nu reflectă munca depusă de ea. Cu toate acestea, declarațiile Mirelei Vaida cu privire la cât câștigă au stârnit un val de reacții în mediul online.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară, dar totodată cochetează și cu muzica populară. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp ea și-a atras un val de antipatie din partea populației în urma emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Recent, ea s-a plâns pe contul de socializare că nu este mulțumită de salariul primit pentru emisiunile realizate.

Mirela Vaida, nemulțumită de salariul primit de la Antene

Mirela Vaidase află în centrul atenției din cauza unei declarații legate de salariul său de la Trustul Intact. Blondina, cunoscută pentru emisiunile sale populare, a dezvăluit că nu este mulțumită de suma pe care o primește lunar pentru munca depusă.

Potrivit unor surse apropiate, Mirela Vaida ar câștiga în jur de 5.000 de euro pe lună de la postul de televiziune Antena 1. Vedeta a explicat că salariul său este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună și că a negociat o sumă fixă pentru fiecare ediție. Această sumă este apoi înmulțită cu numărul total de emisiuni prezentate în acel interval de timp.

Deși suma de 5.000 de euro pe lună ar părea considerabilă pentru mulți, Mirela Vaida a mărturisit că nu este mulțumită de banii primiți. Vedeta a subliniat că, în industria televiziunii, salariile sunt calculate în funcție de numărul de emisiuni și zile lucrate, iar sumele nu sunt neapărat pe măsura muncii depuse. Aceasta a explicat că negocierile pentru salariul său au fost dificile și că a obținut o sumă care, în opinia sa, nu este pe deplin satisfăcătoare.

Însă, publicul este împărțit între cei care o susțin pe vedetă în lupta pentru o compensație salarială mai echitabilă și cei care consideră că suma pe care o primește este deja una semnificativă. Mirela Vaida rămâne de neclintit în decizia sa de a lupta pentru valorizarea muncii sale și pentru o remunerație pe măsura efortului depus.

Mirela Vaida și-ar mai dori un copil

În cadrul podcastului lui Teo Trandafir, Mirela Vaida a vorbit, vizibil afectată, despre tot ce s-a întâmplat înainte să rămână însărcinată cu primul ei copil. Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate care au dus la pierderea mai multor sarcini până la vârsta de 32 de ani, însă a respectat sfatul medicilor și tratamentele pe care aceștia i le-au prescris și așa a reușit să revină mamă pentru prima dată. Mai mult, prezentatoarea a trecut și printr-o intervenție chirurgicală destul de complicată.

În ciuda greutăților, Mirela a dat naștere la trei copii și nu exclude varianta de a deveni părinte din nou. În schimb, soțul acesteia a hotărât să spună „pas”, având în vedere cât este de dificil să crești atâția copii.

„Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat. Că în loc de o oră a durat patru ore și că ea crede ca va fi nevoie de fertilizări in vitro pe viitor… Aș mai face încă un copil sau doi, i-aș face. Soțul meu zice că el nu. Lasă, că eu îi duc, îi țin, îi alăptez”, a precizat Mirela Vaida în podcastul lui Teo Trandafir.

Adauga un comentariu