Cancan

Mirela Vaida, primele Sărbători în formulă de cinci. Ce va face frumoasa vedetă în vacanţă

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mirela Vaida este o femeie care ştie să le facă bine pe toate, fie că vorbim şi de viaţa personală, fie de cea profesională, tocmai de aceea, vedeta este iubită şi apreciată de o ţară întreagă.

Şi, ca tot omul, Mirela Vaida aşteaptă cu sufletul la gură sosirea Sărbătorilor de iarnă, mai ales că anul acesta are un motiv în plus. Va fi primul Crăciun alături de cei trei copii. Mirela Vaida a avut un an cum nu se poate mai bun. A devenit mamă din nou, dar s-a şi întors în faţa publicului său, la cârma emisiunii Acces Direct.

Acum, când a intrat în vacanţă, Mirela Vaida vrea să se dedice familiei şi să petreacă cu cei dragi cât de mult timp poate. Dacă în alţi ani, Mirela Vaida pleca din Bucureşti, anul acesta, îndrăgita vedetă a decis să rămână acasă, mai ales că mezinul familiei are opt luni şi, aşa cum chiar ea spune, este destul de greu să plece la drum cu trei copii.

„Acasă, cu familia, nu voi pleca nicăieri, abia ne-am mutat în casă nouă. Ne bucurăm de Sărbători în casa cea nouă, încă îl avem pe Tudor, cel mic, care are 8 luni şi ne este greu să plecăm cu 3 copii la drum. Vom face Sărbătorile tradiţionale. Vreau să îi duc pe copii la colindat, prin vecini, am împodobit bradul deja”, a spus Mirela Vaida la „Agenţia Vip” de la Antena Stars.

În plus, Mirela Vaida va îmbina şi utilul cu plăcutul, mai ales că, extrem de energică cum o ştim, vedeta nu vrea să se relaxeze complet în vacanţă, pentru că îşi doreşte enorm să-şi bucure şi publicul, astfel că va întreţine atrmosfera muzicală la mai multe petreceri. „Voi şi cânta la diverse evenimente”, a spus Mirela Vaida la „Agenţia Vip” de la Antena Stars.

Adauga un comentariu