Eveniment-Social

Misiuni de ordine publică, desfășurate de jandarmii ieșeni

Publicat: 09 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misiuni de ordine publică desfășurate de jandarmii ieșeni
Jandarmi

În perioada 09 – 11 aprilie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni  vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2, precum și însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin, conform solicitărilor.

Jandarmii ieșeni vor fi prezenți pentru a asigura ordinea publică și la o serie de manifestări sportive, ce se vor desfășura pe Stadionul Municipal Pașcani și stadionul din Uricani, unde vor avea loc meciuri în cadrul Ligii a III a de Fotbal, atât masculin, cât și feminin. Avându-se în vedere măsurile luate la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, meciurile se vor juca fără spectatori.

Activitățile de patrulare continuă în comuna Roșcani

Se continuă activitățile de patrulare în comuna Roșcani, unde a fost prelungită carantina zonală pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 14.04.2021, ora 06.00. În vederea asigurării ordinii publice și a respectării măsurilor de carantină, la fața locului vor acționa în sistem mixt  jandarmi și polițiști.

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, informarea și îndrumarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2. Totodată, se va interveni în vederea luării măsurilor legale, în cazul comiterii a unor fapte antisociale.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

Adauga un comentariu