Eveniment-Social

Misiunile jandarmilor ieșeni continuă. S-au aplicat 190 de sancțiuni contravenționale

Publicat: 20 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misiunile jandarmilor ieșeni continuă. S-au aplicat 190 de sancțiuni contravenționale
Inspectoratul Județean de Jandarmi Iași

În ultimele 4 zile, 16 -19 noiembrie 2020, jandarmii ieșeni au continuat misiunile de ordine publică, dar și cele de informare, prevenire și punerea în aplicare a măsurilor stabilite pentru împiedicarea răspândirii virusului Sars Cov2, alături de celelalte structuri M.A.I. – Poliție și Poliție de Frontieră, sub coordonarea Instituției Prefectului.

În total au fost efectuate 133 misiuni și 36 activități de prevenire, în cadrul acestora cetățenii fiind informați cu privire la măsurile dispuse pentru evitarea și combaterea răspândirii virusului Sars Cov2.

Pe timpul activităților desfășurate au fost aplicate un număr de 190 sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de 28.500 lei. Dintre acestea, un număr de 160 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară sau portului mijloacelor de protecție individuală.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor respectarea regulilor privind distanțarea fizică, purtarea măștii, atât în spațiile închise, cât şi în spațiile publice deschise. Totodată, dorim ca toată lumea să conștientizeze că sănătatea și viața sunt cele mai importante.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

Adauga un comentariu