Sport

MM Stoica spune că politicul este implicat serios în fotbalul românesc. Cum este susținută campioana CFR

Publicat: 10 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
MM Stoica spune că politicul este implicat serios în fotbalul românesc. Cum este susținută campioana CFR
MM Stoica, declarații despre CFR Cluj

 

MM arată cu degetul spre Sepsi OSK, club susținut de autoritățile din Ungaria și spre CFR Cluj, despre care spune că se află sub influența unor oameni politici (probabil face trimitere la ministrul Apărării, Vasile Dâncu, despre care s-a mai spus că ar fi implicat la Cluj) care pot „convinge” firme puternice să vină alături de echipă.

CFR Cluj și Sepsi, susținute politic!?
„Eu nu fac politică aici, dar o ducem în politică. Sepsi de unde are sponsorizări? E o chestie politică. Ungaria sponsorizează echipe de fotbal pentru că a ieșit Orban. Altfel, nu sponsoriza nimic. Nu cred că ar trebui să fim peste CFR la sponsorizări.

Cine e în spatele lui CFR? Oameni care pot convinge firme să sponsorizeze cluburi. Despre ce vorbim? Există CFR Cluj pentru publicul larg din România? Nu există, există doar Steaua, FCSB. FCSB nu are pe nimeni în spate, n-are oameni care să convingă alți oameni să bage bani în sponsorizări.

La noi nu există influențe politice, n-avem politicieni în spate. Poți discuta de merchandising, dar în niciun caz de sponsorizări”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, opt mai puține decât liderul CFR Cluj.

 

Adauga un comentariu