BZI LIVE

LIVE VIDEO – Moartea năprasnică este îngăduită de Dumnezeu atât asupra păcătoșilor cât și a celor drepți? Părintele Calistrat Chifan discută la BZI LIVE despre moartea neașteptată – FOTO

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 01 aprilie 2021, de la ora 12:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni. Tema emisiunii este moartea năprasnică, cea care vine fără de veste, surprinzându-i pe oameni nepregătiți pentru acest pas decisiv. Oamenii se întreabă deseori de ce un om bun și evlavios poate muri de o boală incurabilă sau de un accident nemilos. Părintele va explica ce este moartea năprasnică și cum îngăduie Dumnezeu să vină moartea într-un mod neașteptat atât asupra păcătoșilor, cât și asupra drepților. În emisiunea moderată de Roxana Caraiman, îndrăgitul duhovnic va spune ce rugăciuni pot rosti credincioșii pentru a se feri de moarte năprasnică, accidente, cutremure și boli.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu