Local

Mobilizare pentru o familie de comuna Holboca. În urma unui incendiu, casa le-a fost arsă în totalitate. Doi copii au rămas pe drumuri – FOTO

Publicat: 15 nov. 2020
Casă arsă în Holboca
Se cere ajutor pentru o familie din comuna Holboca. În urma unui incendiu puternic și necruțător, o familie cu doi copii mici au rămas fără un acoperiș deasupra capului.
„AJUTOR! VA ROG MOBILIZARE! Este o situație disperată 😢😢❗️❗️ #HELP #UP
Le-a ars CASA! Atat a mai rămas din agoniseala unei familii cu doi copii respectiv 5 si 7 ani, familie de oameni muncitori a căror casa a ars în totalitate ASEARA în comuna #Holboca 🙁 orice ajutor este binevenit… membrii familiei au rămas doar cu hainele de pe ei echipajele de pompieri nu au putut salva nimic… Își doresc să reconstruiască, dar au nevoie de ajutor. Sunt oameni de bună-credință, muncitori, cu doi copii, dar cu venituri modeste, care au rămas acum cu necazul și cu datoria unui credit ipotecar pe încă 20 de ani.
Daca doriti sa contribuiti, va rog sa sunati la 0751 821 408
Nume: Birica Claudia
RO49CECEISO102RON0032789
SAU Mihai Atasiei 0770 032 090
Cont bancar MIHAI ATASIEI: RO27BACX0000001621469000
Cod swift: BACXROBUXXX (codul unic de identificare a băncii, pentru tranzacții bancare internaționale)
❗️Înainte de a dona prin transfer bancar într-un alt cont decât cel aparținând domnului Mihai Atasiei, vă rugăm să confirmați cu dumnealui, pentru a vă asigura că ajutorul dumneavoastră ajunge la el și familia sa.”, se arată în textul postării.
Adauga un comentariu