:format(jpeg):quality(80)/http://www.bzi.ro/wp-content/uploads/2021/01/Apartamentul-in-care-s-a-produs-explozia-si-buteliile-pregatite-de-barbat-in-semn-de-protest.jpg)
Caz șocant! Bărbatul care s-a aruncat în aer alături de copilul său la Piatra Neamț a discutat înainte de a recurge la acest gest cu reporterii BZI. Ce avea pe suflet tânărul tată care voia să-și omoare copilul în semn de protest (EXCLUSIV)
Într-o crustă delicioasă, conopida poate deveni aperitivul tău favorit, numai bun de servit la cină, alături de un sos preferat. Reţeta aceasta de conopidă pane se prepară rapid. O încerci şi tu?
1 conopidă
2 ouă
30 g făină
200 ml ulei
sare şi piper
Buchetele de conopidă se opăresc în apă fiartă cu sare, apoi se lasă la scurs. Separat, se bat ouăle, se adaugă puţină sare şi piper, apoi se încorporează făina. Compoziţia obţinută trebuie să fie cremoasă. Conopida scursă bine se trece prin amestecul cu făină şi se pune în tigaie, în ulei, la prăjit, pe toate părţile.
Când sunt gata, bucăţile se scot pe şerveţele de hârtie, pentru a îndepărta surplusul de ulei. Pot fi servite cu sosurile preferate.