Beauty

Modele de unghii french colorate, pentru o manichiură luxoasă. Exprimă-ți personalitatea cu un design unic

Publicat: 03 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii french colorate pentru o manichiură luxoasă. Exprimă-ți personalitatea cu un design unic
Culorile pot fi alese în funcție de dispoziția fiecăreia

Înfrumusețează-ți viața cu un model de unghii french colorate. Manichiura franțuzească arată bine atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Pentru o manichură sofisticată alege combinația de culori roșu-argintiu în stilul baby boomer. În plus, poți opta să îți decorezi unghia degetului inelar cu imprimeuri florale sau animal print și cu pietre prețioase.

Mâinile femeilor sunt „cartea lor de vizită”, iar unghiile sunt primul lucru pe care-l observă cineva la prima întâlnire. Stilul french este atemporal, mereu la modă, universal și arată bine atât pe unghii lungi cât și pe unghii scurte. Deși oja nude este alegerea ideală dacă îți dorești o manichiură care să se potrivească oricărui eveniment și ținute, un strop de culoare va adăuga un farmec de neegalat mâinilor tale.

Modele de unghii french colorate

O primă idee pentru cele care își doresc să iasă în evidență sunt unghiile colorate în nuanțe diferite, care exprimă starea de spirit a purtătoarei. În general, femeile stilate aleg nuanțe profunde, monocrome, atât mate, cât și cu sclipici. Nuanțele neutre îmbinate cu sclipiri argintii vor transforma o manichiură plictisitoare și conservatoare într-o manichură sofisticată și chiar luxoasă.

Așadar, manichiura french poate avea orice culoare, în funcție de preferințele tale: clasicul nude și alb poate fi înlocuit de nuante ca negru, galben, verde, roz, roșu. Nuanțele de negru arată senzațional în combinație cu roșu sau auriu, într-o manichiură stil baby boomer. Pentru un look mai deosebit, poți opta pentru imprimeuri florale sau animal print, care să îți scoată în evidență fie degetul inelar, fie pe cel mijlociu.

În loc de vârfuri monocrome, femeile folosesc modele de frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași,citate sau pisicuțe.  În ultimul timp, modelul clasic de french a căpătat variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Pentru un aspect mai deosebit, multe doamne și domnișoare aleg să-și decoreze degetul inelar cu un desen frumos, care le reflectă personalitatea.

O manichiură pe gustul femeilor sofisticate

Strasurile și nuanțele metalice sunt mereu la modă și adaugă un plus de strălucire manichiurii tale. Una din principalele tendințe ale noului deceniu sunt modelele de unghii french inversat.

Dacă îți dorești o manichiură sofisticată, opta pentru o manichiură baby boomer în nuanțe de roșu și auriu sau pentru stilul half moon roșu și argintiu. Stilul de manichiură half-moon este provocator, senzual și deosebit de feminin, oferind totodată o notă modernă manichiurii french.

O astfel de manichiură arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Alte nuanțe potrivite femeilor care vor să iasă în evidență sunt cele roz, portocaliu și albastru. O idee de manichiură extravagantă și contemporană este clasicul roșu mat, în combinație cu pulberea de unghii pentru manichiură oglindă. Aceasta va oferi unghiilor prospețime și expersivitate datorită contrastului dintre mat și strălucitor.

O alegere foarte populară în acest sezon sunt unghiile albastre în combinație cu alb. Alte modele potrivite pentru unghiile french sunt pictura abstractă, modelele drăguțe sau citatele. Nu în ultimul rând, manichiura franțuzească half-moon este provocatoare, senzuală și deosebit de feminină, dar și o modalitate simplă a da o notă modernă clasicei manichiuri frantuzești. Așadar, modelele de unghii french colorate sunt potrivite mai ales pentru sezonul cald și pot fi adaptate în funcție de gusturile și personalitatea purtătoarei.

Adauga un comentariu