Actualitate

Modele de unghii la modă în 2021: cu gel, french roz sau cu imprimeu. Idei noi de manichiură

Publicat: 22 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii la modă în 2021 cu gel french roz sau cu imprimeu. Idei noi de manichiură
În special în cazul femeilor, unghiile pot fi considerate o veritabilă carte de vizită

În ultima perioadă au apărut o mulțime de modele unghii, fie că sunt cu gel ori sublimele french roz, în 2021 aveți la dispoziție destule idei noi. Deoarece unghiile pot fi considerate o carte de vizită și pentru femei, dar şi pentru bărbaţi, e clar că trebuie să acordăm o atenție deosebită manichiurii. Însă când vine vorba de femei, lucrurile se schimbă total din pricina multitudinii modelelor de manichiură.

Un stil bine îngrijit, precum și o manichiură frumoasă ajută la crearea unei imagini memorabile la orice eveniment. Iar cum o femeie este deosebit de pretențioasă în ceea ce privește imaginea ei, alegerea manichiurii potrivite poate fi o adevărată încercare. Și aceasta deoarece există o multitudine de modele unghii, iar anul 2021 a venit cu noi tendințe. Însă cum fiecare femeie vrea să se răsfețe cu o manichiură deosebită, pentru aceasta ea trebuie să se informeze temeinic cu privire la îngrijirea unghiilor. Mai mult, e bine de știut că o astfel de manichiură poate masca o problemă des întâlnită, cum este cea a unghiilor galbene.

Modele unghii 2021

Tendinţele anului 2021 nu sunt categorice cu privire la ideile de modele alese pentru unghii dar nici în ceea ce privește lungimea acestora. Și aceasta deoarece unele dintre cele mai impresionante modele se pretează nu doar pentru unghiile lungi, ci şi pentru cele scurte, care sunt delicate şi elegante. Oricum, trebuie să recunoaștem că multe femei preferă unghiile mai scurte deoarece sunt mai ușor de întreținut și nu riști să ți se rupă o unghie când ți-e lumea mai dragă. Așadar, pentru anul în curs aveți la dispoziție foarte multe idei, care se pretează și la unghii scurte, dar și la cele lungi în funcție de preferințe. Mai mult, aceste idei pot fi combinate astfel încât să vă ofere o nouă viziune asupra manichiurii dumneavoastră. Și totuși, în unele cazuri se apelează la așa-numitele unghii tehnice, pentru a estompa anumite probleme…

Modele unghii cu gel

Cum diversitatea modelelor de unghii cu gel este atât de mare, e practic imposibil să nu găsiți ideea preferată în ceea ce privește manichiura pentru care să optați. Iar acestea se pretează oricărui stil, pornind de la cel clasic, până la o manichiură extravagantă. Important este să vă faceți o ideea clară asupra diversității modelelor de manichiură cu ojă-gel, ținând cont de multitudinea de stiluri la modă.

Însă e bine să țineți cont că tendinţele în ceea ce privește manichiura sunt determinate de forma unghiilor, dar și de tehnicile de creare a unui design la modă. Nu în ultimul rând, e bine să nu neglijăm nici tendinţele în materie de decor. Un alt aspect asupra căruia trebuie să fim atenți este designul unghiilor și astfel puteți surprinde cu o manichiură originală. Dar pe de altă parte, la fel de actuale rămân și tehnicile executate în French şi semilună, precum şi color block, negative space, deep design ori manichiura marble etc. Indiferent de ocazia aleasă, manichiura aceasta este potrivită pentru orice eveniment, cum ar fi o aniversare, nuntă sau chiar Revelion.

Modele unghii French roz

Chiar dacă ai un stil jucăuș, nonconformist ori clasic, e bine de știut că modelele clasice de unghii, respectiv stilul French, sunt de o mare versatilitate, iar nuanța roz nu s-a demodat încă. Astfel, manichiura respectivă poate fi adaptată în funcție de personalitatea ta, rezultatul fiind mai mult decât surprinzător.

Clasicele modele de unghii French roz au fost și vor rămâne mereu în tendințe tocmai pentru că sunt simple, dar și de efect! Iar dacă dorești un model de unghii french care să îți pună în evidență firea visătoare, ar trebui să folosești în partea superioară a unghiei o ojă transparentă cu sclipici.

Așadar, există o multitudine de idei și modele de unghii, cu gel, French, roz, în culori pastelate sau terne, anul 2021 stând sub semnul creativității.

Adauga un comentariu