Stiri si curiozitati

Modele de unghii pentru Crăciun simple. Cele mai actuale și originale idei

Publicat: 31 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii pentru Crăciun simple. Cele mai actuale și originale idei
Adăugați puncte albe pentru a reprezenta fulgii de zăpadă

Tot mai multe domnișoare în perioadă sărbătorilor de iarnă sunt în căutarea de modele de unghii pentru Crăciun simple. Astfel, este bine să știți care sunt tendințele pentru anul acesta. Doar astfel veți reuși să fiți în pas cu trendurile și tendințele actuale.

Decorarea unghiilor în ton cu sărbătorile de iarnă oferă o oportunitatea tuturor femeilor de a-și exprima creativitatea și de a încerca noi designuri și culori. Mulți oameni se bucură atunci când optează pentru modele tematice de Crăciun, utilizând culori și elemente specifice acestei perioade festive

Modele de unghii pentru Crăciun simple. Idei perfecte pentru amatoarele stilului minimalist

Unul dintre cele mai deosebite modele de Crăciun sunt unghiile care imită zăpada. Pentru a recrea această manichiură vopsiți unghiile într-o culoare albă sau argintie. Adăugați puncte albe pentru a reprezenta fulgii de zăpadă. Puteți folosi un bețișor de ureche pentru aceasta sau un instrument special pentru nail-art. De asemenea, puteți adăuga și mici cristale pentru a reprezenta strălucirea zăpezii.

De asemenea, foarte populare sunt unghiile cu model de brad de Crăciun. Pentru a recrea acest model trebuie să vopsiți unghiile într-o culoare verde închisă pentru a reprezenta bradul. Adăugați mici puncte roșii sau auri pentru a simboliza globurile de Crăciun. Pentru un accent suplimentar, adăugați un mic sticker cu o stea aurie în partea de sus a fiecărui deget pentru a reprezenta vârful bradului.

Un model popular sunt unghiile cu model de reni și fulgi de zăpadă. Astfel, pentru a face modelul trebuie ca pe o bază albă să desenați reni mici și fulgi de zăpadă folosind culori precum maro și negru pentru reni, și albastru deschis pentru fulgi. Dacă nu sunteți siguri de abilitățile dvs. de desen, puteți folosi stickere pentru nail art cu motive de Crăciun.

Idei de manichiură valabile și anul acesta. Ce tendințe și trenduri revin în noul sezon

Poate părea ciudat, dar unghiile cu model de săniuțe vor fi foarte populare în acest sezon. Astfel, pentru a le face vopsiți unghiile într-o culoare roșie sau albă. Adăugați dungi late albe pe unghia roșie pentru a reprezenta săniuțele. Pentru un accent, adăugați o mică panglică roșie în partea de sus a fiecărui deget pentru a reprezenta clopoțeii.

Omul de zăpadă nu are cum să lipsească din acest an. Astfel, pe un fundal alb sau albastru deschis, desenați mici ochi, nas și gură pentru a reprezenta un om de zăpadă. Adăugați un model de șapcă și eșarfă folosind culori contrastante.

În ultimii ani cele mai populare modele în perioada sărbătorilor de iarnă erau unghiile glitter de Crăciun. Pentru a face acest model vopsiți unghiile într-o culoare neutră, cum ar fi auriu sau argintiu. Aplicați un strat subțire de lac cu sclipici pentru a adăuga un efect strălucitor și festiv.

Unghiile cu modele de unghii pentru Crăciun simple pot contribui la crearea unei ambianțe festive și a unui spirit de sărbătoare în jurul fiecărei femei. Este o modalitate mică și accesibilă de a aduce o notă de bucurie și strălucire în viața de zi cu zi în perioadă sărbătorilor de iarnă.

Adauga un comentariu