Stiri si curiozitati

Modele de unghii simple nud. Tehnici uluitoare pentru o manichiură elegantă

Publicat: 24 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii simple nud. Tehnici uluitoare pentru o manichiură elegantă
Unghiile simple nud sunt mereu la modă și se potrivesc cu orice tip de ținută.

Multe doamne și domnișoare optează când cine vorba de manichiură pentru niște modele de unghii simple nud. Unghiile nud sunt mereu la modă și se potrivesc perfect cu orice ținută. Indiferent de ocazie, unghiile simple nud vor oferi un aer rafinat și vor atrage privirile tuturor. Iată câteva tehnici uluitoare pentru o manichiură elegantă.

Modele de unghii simple nud

Femeile acordă o importanță deosebită manichiurii și aleg cele mai frumoase modele, aplicații și culori pentru a ieși din tipare. Modelele de unghii simple nud sunt alegrea perfectă. Unghiile nud fie în formă pătrată, fie în formă alungită sunt elegante și se potrivesc de minune cu orice tip de vestimentație.

Pentru un plus de efect putem aplica și câteva strasuri, modele florale sau puțin sclipici la rădăcina unghiei. Efectul va fi cu adevărat spectaculos. În toamna acestui an se poartă unghiile nud, dar și unghiile de toamnă simple, în tonuri de maro, grena, verde închis, galben și albastru.

Unghiile simple nud sunt mereu la modă, iar culorile calde de bej, crem deschis sau închis sunt ideale. Vor oferi manichiurii un aspect îngrijit, elegant și rafinat.

Cum să obții o manichiură spectaculoasă la tine acasă

Pentru a realiza o manichiură simplă nud avem nevoie de 2 tipuri de lac, unul incolor și unul nud, dar și de câteva strasuri pentru un plus de efect. Elegantă este și manichiura french simplă sau cu aplicații direct pe unghie. La modă în toamna acestui an este și manichiura ombre ce presupune un joc de culori pentru un efect uluitor. Tehnica ombre este folosită și pentru colorarea părului, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos.

Unghiile nud simple sunt adorate de majoritatea femeilor. Acest tip de manichiură este mereu la modă și poate fi accesorizat foarte ușor cu pietricele, strasuri și aplicații direct pe unghie. Sclipiciul este nelipsit pentru acest tip de manichiură și va oferi o eleganță aparte.

Tonurile nud și bazele transparente vor înfrumuseța unghia și îi vor oferi o eleganță aparte. Cu acest tip de manichiură doamnele vor ieși în evidență. Unghiile trebuie să se armonizeze cu ținuta, cu machiajul și coafura. Multe femei optează când vine vorba de podoaba capilară pentru coafuri simple de zi și tunsori care să le pună în evidență trăsăturile. În acest sezon de toamnă-iarnă la modă este tunsoarea fluture, asimetrică, în scări, care oferă podoabei capilare mai mult volum și un aspect deosebit. Când vine vorba de coafuri, ideile sunt inedite. Pentru evenimentele festive se poartă coafurile cu perle, iar pentru o zi la birou sau o întâlnire în oraș cu prietenii putem opta pentru coafurile simple de zi și adaptate după preferințe.

Pentru femeile  mai îndrăznețe ideală este o manichiură nud cu aplicații tip pietricele sau cu modele colorate. La fel de bine putem opta pentru o nuanță nud și una vibrantă, creându-se un efect puternic. Unghiile simple nud sunt mereu la modă și se potrivesc cu orice tip de ținută. Acest tip de manichiură poate fi realizat cu ușurință acasă, iar dacă ținem cont de câteva trucuri, succesul va fi garantat.

Adauga un comentariu