National

Moment inedit la ISU Banat. Pompierii timișoreni s-au antrenat în pași de dans – VIDEO

Publicat: 12 aug. 2020
pompieri Jerusalema Dance Challenge
pompieri Jerusalema Dance Challenge

Un antrenament mai puțin obișnuit a avut loc la Detașamentul 2 Timișoara. Pomperii au răspuns provocării Jerusalema Dance Challenge și au transformat curtea instituției în ring dans.

Dansul a fost înregistrat în curtea Detașamentului 2 Pompieri Timișoara. Pompierii s-au alăturat astfel, mișcării Jerusalema Dance Challenge, care este un viral pe internet.

„𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐳𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐮 𝐟𝐚𝐜 𝐟𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul 𝘿𝙚𝙩𝙖𝙨̦𝙖𝙢𝙚𝙣𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 2 𝙙𝙚 𝙋𝙤𝙢𝙥𝙞𝙚𝙧𝙞 𝙏𝙞𝙢𝙞𝙨𝙤𝙖𝙧𝙖! Sperăm că acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au transmis cei de la ISU Banat pe pagina de facebook a instituției.

Ce este Jerusalemă Dance Challenge

Jerusalema Dance Challenge este o provocare lansată pe internet de a dansa pe melodia Jerusalema.

Melodia a fost lansată în 2019 și a avut un succes instant în Africa de Sud și acuma s-a răspândit în întreaga lume. In ultima vreme, sute de video cu dansuri postate pe Facebook, Twitter and TikTok, pe coridoarele spitalelor din Franța și Suedia până acorisul clădirilor Canada, Anglia sau Tanzania toate cu țagul #Jerusalema Dance Challenge.

Autoritățile română tot mai virale pe Facebook

Chiar dacă vorbim de poliția romană, pompieri, militari sau SRI, toți au început să posteze momente virale pe conturile lor de Facebook. Fie ca sunt bancuri, video, sau comentarii amuzante, postarile lor strâng sute de comentarii și aprecieri din partea internauților.

Adauga un comentariu