National

Momente de panică la Parchetul Vaslui! O angajată a dat foc unor acte şi ar fi încercat să se sinucidă

Publicat: 20 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Momente de panică la Parchetul Vaslui O angajată a dat foc unor acte şi ar fi încercat să se sinucidă
Incendiu Vaslui

Un incendiu a fost înregistrat, luni, 20 mai, la Parchetul Vaslui, unde o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă, potrivit unor surse, informează Agerpres.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, precum şi pentru evaluarea şi acordarea primului ajutor unei femei.

Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituţiei, care au folosit mijloacele de primă intervenţie avute la dispoziţie.

Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi urmează să stabilească împrejurările producerii evenimentului.

Un tânăr rănit uşor, într-un incendiu izbucnit în port

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum un tânăr a suferit arsuri minore pe antebraţ, în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o magazie de uleiuri din dana 90 a Portului Constanţa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, potrivit Agerpres.

Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, iar pentru prevenirea unei explozii pompierii au scos din magazie un rastel cu butelii.

„O persoană de sex masculin, 35 ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD B2 Port pentru arsuri minore la antebraţul drept. A refuzat transportul la spital”, a anunţat ISU Dobrogea.

Pompierii nu au precizat cauza incendiului, dar au menţionat că în magazie erau depozitaţi 200 litri de ulei de motor uzat.

Comentarii
Adauga un comentariu