Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Rona Hartner: „A fost nevoie să iau o derogare și o voi recupera”

Publicat: 30 mart. 2020

Rona Hartner s-a autoizolat de teama coronavirusului. Vedeta se află în izolare la domiciliul din Franța de mai bine de 17 zile. Rona Hartner și soțul ei respectă cu strictețe izolarea, de teama de a nu contacta coronavirusul, mai ales că vedeta doar ce s-a vindecat de cancer, după o luptă crâncenă cu boala. Având organismal acum mult mai sensibil, artista a ales să se autoizolele mai strict decât I s-a cerut.

„Dacă socotesc bine este a 17-a zi de stat în casă și de carantină. Este e foarte nasol, pentru că boala nu este ținută sub control din punctul meu de vedere. Nu suntem pregătiți pentru o astfel de criză! Singurul mod să ne feri și să respectăm regulile este să nu ieșim din casă. Eu nu ies din casă pentru a nu îngreuna și mai mult situația. Virusul se manifestă diferit, în funcție de persoană, nici oamenii tineri, nici cei în vârstă nu sunt în siguranță! Este complet inconștient să ne comportăm ca și când nu ar fi nimic! Vreau să mă protejez atât pe mine, cât și pe cei din jurul meu! M-am autoizolat mai puternic decât mi s-a cerut”, a declarant Rona.

Cel mai greu pentru artistă în această perioadă este faptul că trebuie să stea departe de fiica sa. Fata vedetei a plecat pentru un weekend să își viziteze tatăl, doar că în acea perioadă s-a intalat carantina, iar minora nu a mai putut reveni în casa mamei sale.

„Fata mea a rămas la taică-su și practic nu am putut să o recuperez. Am dus-o pentru un weekend la el, în Marsilia, și a rămas acolo pentru că a coincis chiar cu carantina. A fost nevoie să iau o derogare și o voi recupera. Ea are 12 ani și a înțeles situația. Acolo, la tatăl ei, face antrenament, are o terasă foarte mare și stă pe terasă, în hamac, face box cu taică-su, își omoară timpul”, a mai spus artista.
Adauga un comentariu