Actualitate

Momente incredibile în Parlamentul României! Se votează moţiunea de cenzură

Publicat: 10 oct. 2019

Moţiunea de cenzură! Momente tensionate în Parlamentul României. În aceste momente, parlamentarii votează moţiunea de cenzură. Viorica Dancila, alături de miniştri din cabinet, se afla lângă urnele cu votare. Pe de cealaltă parte, liderii Opoziţiei se afla în partea stângă a urnelor de votare.

Parlamentari PSD, alături de opoziţie

Potrivit unor surse, doi parlamentari PSD au votat moţiunea de cenzură. Momentan nu se confirma, oficial, informaţia.

PNL număra parlamentarii care votează

Liderii PNL au listele cu semnatarii moţiunii de cenzură, bifând prezenta de la urne. Semnalele arată că opoziţiei îi este frică de faptul că unii parlamentari ar putea să nu voteze moţiunea.

Discursuri dure în Parlament

Discursuri dure în Parlament. Atât reprezentaţii opoziţiei, cât şi cei ai puterii, au avut discursuri extrem de agresive. Totul a culimant cu declaraţiile de huligan făcute de Victor Ponta. Liderul Pro România, securistul Victor Ponta, a avut un discurs extrem de dur. Acesta i-a adresat câteva invective Vioricai Dancila.

Ce se întâmplă dacă trece moţiunea

Dacă trece moţiunea, Guvernul va pica. Unii lideri din partea opoziţiei au afirmat că probabilitatea de a numi un alt guvern până la prezidenţiale, este mică. Concret, Guvernul îşi va desfăşura activitatea până cel puţin după alegerile prezidenţiale.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit