Cancan ultimă oră

Momente pline de emoție în familia lui Anghel Iordănescu! Fiica lui, Maria, se căsătorește religios

Publicat: 14 mai 2022
Maria Iordănescu este foarte mândră de tatăl ei, pe care îl consideră un model demn de urmat în viață și pe care îl iubește enorm

Momente pline de emoție pentru fostul selecționer al naționalei României de fotbal, Anghel Iordănescu. Fiica sa, Maria, se căsătorește religios cu alesul inimii sale, Teodor Măgureanu.

Teodor și Maria își unesc, astăzi, destinele, într-o ceremonie de poveste care are loc în localitatea Corbeanca din județul Ilfov. Cununia civilă a avut loc în luna septembrie a anului trecut, după ce Teodor a pus marea întrebare în luna mai, în timpul unei călătorii în Barcelona.

Dacă la cununia civilă martori au fost Gigi Becali și soția sa, iată că acum, la cununia religioasă, nașii sunt Nicoleta Cone, jurnalistă la Realitatea Plus și soțul acesteia.

Mireasa a îmbrăcat o rochie de vis

Maria Iordănescu poartă, în ziua cea mare, o rochie superbă, de vis, cu o trenă uriașă și inserții de dantelă. Mai mult decât atât, rochia diafană, de prințesă, a fost asortată cu un voal lung și un buchet de trandafiri albaștri. Mireasa a pășit pe treptele bisericii la brațul tatălui său, Anghel Iordănescu.

În interiorul bisericii au fost așezate scaune albe, pentru ca invitații să se poată bucura relaxați de cel mai important moment din viața Mariei și a lui Teodor. Locul a fost împodobit cu flori albe, care crează o atmosferă de poveste, poveste care va continua pe tot parcusul zilei, iar apoi, (sperăm), întreaga viață.

Maria Iordănescu își adoră tatăl

Maria Iordănescu este foarte mândră de tatăl ei, pe care îl consideră un model demn de urmat în viață și pe care îl iubește enorm. Fiica fostului selecționer al echipei naționale a precizat, cu ceva timp în urmă, că niciun bărbat care va apărea în viața ei nu se va putea compara cu părintele ei.

„M-am îndrăgostit de foarte mică. Prima iubire a oricărei fete se spune că este tata. Tata pentru mine era exemplu. Prin clasele gimnaziale m-am îndrăgostit, nu ştiu să zic o vârstă. Nu caut modelul tatălui meu. El este special, oricât aş căuta, nu cred că cineva va putea ajunge undeva pe poziţie de egalitate cu tata. Viitorul iubit sper să fie altceva”, a spus Maria, fiica lui Anghel Iordănescu.
Adauga un comentariu