Sport

Momentul așteptat de toată lumea. Lionel Messi, gata să rupă tăcerea după plecarea de la Barcelona

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momentul așteptat de toată lumea. Lionel Messi gata să rupă tăcerea după plecarea de la Barcelona
Lionel Messi, Juan Bernat și Sergio Rico, dar și Nathan Bitumazala au fost infectați cu noul coronavirus

Lionel Messi este gata să rupă tăcerea după plecarea de la Barcelona și vrea să organizeze o conferință de presă în zilele următoare

Lionel Messi nu mai vrea să lase lucrurile neexplicate după plecarea de la Barcelona. Potrivit publicației Goal, starul Barcelonei e gata să organizeze o conferință în care să puncteze toate motivele care l-au făcut să ia această decizie care a șocat lumea fotbalului.
Chiar dacă încă nu a anunțat data exactă, sursa citată susține că totul se va întâmpla în aceste zile.
Astfel, Messi va prezenta varianta sa, iar mulți se așteaptă ca Barcelona să aibă probleme și mai mari după această conferință, pentru că vor fi puse fața-n față două „adevăruri”. E clar că fanii vor trage concluzia pe care o vor dori, însă este și mai clar că aceștia i-au rămas loiali.

Lionel Messi și-a anunțat prin fax plecarea de la Barcelona

Marți, 25 august, avocații lui Messi au trimis un fax conducerii Barcelonei, prin care starul argentinian a anunțat că vrea să plece acum liber de contract.
Conform presei spaniole, tensiunile din ultima vreme din cadrul clubului, dar mai ales deciziile „de putere” ale președintelui Josep Maria Bartomeu l-au făcut pe argentinian să nu mai suporte situația. Astfel, probabil încurajat și de plecarea lui Cristinao Ronaldo de la Real Madrid, în 2018, a decis să facă și el acest pas.
În ultimele luni, Messi a avut mai multe episoade de dezacord cu președintele Josep Maria Bartomeu, cu cei din consiliul director, cu directorul sportiv, Eric Abidal și cu antrenorul recent demis, Quique Setien. În aceste condiții, relația de 20 de ani dintre Messi și club nu avea cum să continue. În septembrie se împlinesc 20 de ani de la sosirea lui Messi la Barcelona.

Manchester City face un pas uriaș pentru transferul lui Lionel Messi

Manchester City, pas uriaș pentru transferul lui Messi. Anunțul presei engleze: 560 de milioane de euro pentru mutarea secolului
Manchester City este hotărâtă să îl transfere pe Leo Messi (33 de ani), starul care nu mai dorește să își continue cariera la Barcelona, după ultimele evenimente din Catalonia.
Chiar dacă argentinianul are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, formația lui Pep Guardiola vrea să profite de situație și să îl cumpere pe Messi cu 225 de milioane.
Aceasta este suma cu care și catalanii ar fi de acord în cele din urmă, potrivit celor mai recente informații venite dinspre Camp Nou. Totuși, aducerea lui Messi pe Etihad i-ar costa pe cei de la Manchester City circa 560 de milioane de euro, conform The Telegraph.

Salariul lui Lionel Messi la Manchester City. Ar putea avea contract pe trei sezoane

Restul de 335 de milioane de euro ar însemna salariul lui Leo Messi pe Etihad. Sud-americanul ar încasa acești bani într-o înțelegere întinsă pe trei ani, așa cum își dorește.
Din 2001 joacă Leo la Barcelona, 2004 fiind anul în care a fost promovat la prima echipă.
La City, Messi ar lucra din nou cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a obținut numeroase trofee și a jucat cel mai bun fotbal al său.
Un alt punct forte în sprijinul mutării la City este prietenia dintre Leo Messi și Kun Aguero, un atacant pe care starul Barcelonei l-a cerut în mai multe rânduri pe Camp Nou.

Adauga un comentariu