Local

Momentul spargerii cazinoului din Iaşi. Hoţul a intrat pe geamul din baie și a încercat să acopere camerele cu vopsea – EXCLUSIV/ VIDEO

Publicat: 19 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Reporterii BZI au intrat în posesia filmării de pe camerele de supraveghere din zona cazinoului din municipiul Iaşi. Se poate observa clar cum hoţul care a intrat în posesia celor 61.000 lei.

Hoţul a premeditat furtul cu mult timp în urmă. După ce a intrat pe un geam mic din baie, liniştit a început să-şi urmeze planul. Acesta a venit pregătit cu cagula şi un tub de vopsea neagră, însă fără geanta. A vopsit camera de supraveghere cu vopsea, a introdus pin-ul seifului şi a scos numeroase bancnote pe care le-a introdus în bluza pe care o purta.

Se poate observa pe camere cum o angajată intră în cameră, iar acesta îi izbeşte uşa. Deşi avea în plan să fure mai mult, hoţul a scăpat sute de mii de lei pe jos. A intrat în posesia a 61.000 lei şi a reuşit să scape tot pe geam.

„În această dimineaţă, în jurul orei 3.00, prin apel unic de urgenţă 112, de către angajată unei săli de jocuri de noroc din municipiul Iaşi, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi pătrunsă în interior şi a extras o sumă de bani din cutia de valori. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală, precum şi recuperarea prejudiciului”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Citește și: Jackpot uriaş luat cu forţa dintr-un cazino din Iaşi! Poliţia este în alertă după ce o geantă cu bani a dispărut 

Reamintim faptul că în această dimineaţă, 19 februarie 2021, cazinoul din zona Nicolina a fost jefuit. Angajata sălii de jocuri de noroc a surprins făptaşul în momentul furtului. Acesta i-a trântit uşa în faţă şi a reuşit să fugă.

„A fost făcută o sesizare cu privire la faptul că, într-un cazino din zona Nicolina, ar fi fost sustrasă o sumă de bani din seif, de către un suspect. Se fac cercetări pentru identificarea autorului”, au transmis autorităţile ieşene.

Adauga un comentariu