Cancan ultimă oră

Monica Anghel dezvăluie cum a slăbit 9 kilograme într-o lună

Publicat: 08 nov. 2019

Monica Anghel s-a operat recent la coloană, dar vedeta se simte din ce în ce mai bine. Aceasta face recuperare medicală şi sport, într-un mod organizat. Aceasta iși dorește să nu aibă probleme şi să reuşească să-şi revină în totalitate.

Vedeta a mărturisit că a slăbit foarte mult de când s-a operat. A apelat la un medic care să o ajute să scape de kilogramele nedorite.

„Am slăbit 9 kg într-o lună și jumătate. Am apelat la un doctor să mă ajute să slăbesc. I-am spus că visez tort, pâine, covrigi, bere, şi m-a întrebat dacă vreau să introduc aceste alimente în alimentaţie, dar i-am spus nu. ” a povestit Monica Anghel într-o emisiune tv.

Aceasta a împărtăşit, totodată, că este extrem de important cât mâncam, şi nu doar ce mâncăm şi a dezvăluit care este meniul ei pentru masa de prânz.

„ Ardei gras roșu la masa de prânz şi … nu doar atât. Am şi o branză light. Îmi iau pacheţel cu mine, trebuie sa mă hrănesc corespunzător când sunt plecată.” a mai mărturisit Monica Anghel.

Vedeta are un program încărcat şi îşi petrece ziua la studio sau la repetiţii, iar atunci când doreşte să se relaxeze alege să stea cu cei patru căţei ai săi.loading...

Adauga un comentariu