Cancan ultimă oră

Monica Anghel este în doliu. Fostul ei soț a murit

Publicat: 08 mai 2021
Monica Anghel si Andrei Carandino la un eveniment
Monica Anghel si Andrei Carandino

Monica Anghel este în doliu. Vestea că fostul ei soț, medicul Andrei Carandino, a încetat din viață, a picat ca un trăsnet. Avea 61 de ani.

Fostul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carandino, a încetat din viață. Cei doi au fost împreună timp de 11 ani. Medicul suferea de probleme cardiace care, în ultima vreme, se acutizaseră.

Andrei Carandino era un medic renumit

”În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani

Medicul Andrei Carandino a fost cadrul medical la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Era specializat în chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva. Era Doctor în știinte medicale, Master Managementul Serviciilor de Sănătate.

Medicul s-a născut pe 5 martie 1960 și tocmai ce împlinise vârsta de 61 de ani.

Andrei Carandino avea probleme grave de sănătate. În luna decembrie a anului trecut, acesta a suferit și o ruptură de aortă. A încetat din viață vineri, la ora 10:30.

Monica Anghel a format un cuplu cu el timp de 11 ani.

Adauga un comentariu