Actualitate

Monica Anghel nu-și arată anii la vârsta ei. A ajuns să arate ca la 20 de ani

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Anghel nu-și arată anii la vârsta ei. A ajuns să arate ca la 20 de ani
Monica Anghel arată surprinzător de bine pentru vârsta ei, mai ales câ în urmâ cu câțiva ani pierduse lupta cu kilogramele

Îndrăgita artistă Monica Anghel a ajuns la vârsta maturității depline, însă are un look surprinzător de proaspăt pentru anii pe care îi are. Mai mult, dacă în urmă cu câțiva ani vedeta se lupta cu kilogramele în plus, acum ea se poate lăuda cu o siluetă trasă prin inel. Totodată, zilele acestea, Monica Anghel a publicat o fotografie cu ea, iar fanii au crezut că este editată.

De multe ori, vedetele sunt foarte active pe rețelele de socializare, unde publică tot felul de imagini în mediul online. Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară a publicat o imagine cu care a uimit pe toată lumea. Este o cântăreață celebră, pe care o cunoaște o țară întreagă, inconfundabilă, dar care acum pare complet schimbată.

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste, dar fotografia pe care a publicat-o recent pe rețelele de socializare a șocat pe toată lumea. Nimeni nu a recunoscut-o, pentru că arată complet diferit. Ba chiar, cei mai mulți dintre fani au crezut că imaginea este una editată sau chiar că ar apărea în ea o altă persoană.

Monica Anghel nu-și arată anii la vârsta ei

La prima vedere, ai zice că este o tânără de puțin peste 20 de ani, dar, de fapt, este celebra artistă Monica Anghel. Aceasta a slăbit vizibil, are un look fresh și este mereu cu zâmbetul pe buze. De când a pierdut în greutate, radiază pe deplin și și-a schimbat și stilul vestimentar într-unul mult mai actual.

Fanii au remarcat cât de bine arată, cum radiază din toate punctele de vedere, dar mai ales schimbarea de look. A abordat o atitudine tinerească, ce a prins bine la public. Aceștia i-au atras atenția asupra faptului că este din ce în ce mai tânără și arată foarte bine.

Monica Anghel s-a născut pe 1 iunie 1971, așadar are 51 de ani, dar demonstrează că vârsta este doar un număr, pentru că arată cu mult mai tânără. Timpul nu și-a lăsat deloc amprenta asupra chipului și a corpului său, dar fanele sunt foarte curioase cum de reușește să arate așa de bine. Odată cu publicarea acestei imagini, Monica Anghel și-a întrebat fanii dacă ar trebui să își schimbe culoarea părului și coafura sau să rămână la acest stadiu. Cei mai mulți i-au sugerat să nu se schimbe, pentru că arată foarte bine.

„Dragii mei, această poză a fost realizată de draga mea prietena Cera Mihăilescu, ce părere aveţi? Îmi las părul lung şi schimb culoarea? Sau rămân aşa cum sunt acum?”, și-a întrebat Monica Anghel prietenii virtuali.

Artista este patroană de pensiune

Pe lângă cariera artistică solidă, Monica Anghel s-a implicat cu succes și în afaceri în domeniul ospitalității. Aceasta deține un conac de lux, situat la 5 kilometri de satul Gămăceşti, din județul Argeș. Această moșie, pe care o deține din anul 2015, a fost transformată într-o destinație preferată de mulți turiști. Vedeta a achiziţionat clădirea ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”. A transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, numai bun pentru a caza turiști dornici de liniște și de aventuri în natură.

Astfel, moșia solistei a devenit cunoscută în zonă, iar pe site-urile turistice are parte de review-uri bune. Monica Anghel, deși e patroană, face de toate la conac și petrece foarte mult timp acolo, în mijlocul afacerii, așa cum e cel mai indicat. Notorietatea o ajută să își promoveze moșia, iar turiștii vin cu încredere, mai ales că artista a avut întotdeauna o imagine curată, credibilă.

Adauga un comentariu