Actualitate

Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare Iartă și cere-ți iertare
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare

Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare. Monica Bîrlădeanu le-a transmis un mesaj fanilor săi, cu trei sfaturi importante pe care toată lumea ar trebui să le pună în aplicare zilele acestea, pentru ca sufletul să fie cât mai curat, liniștit și pregătit pentru Învierea Domnului ce urmează.

Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, fiind una dintre cele mai apreciate femei din România. Vedeta le-a oferit fanilor săi câteva sfaturi de care să țină cont în Săptămâna Mare, una dintre cele mai importante perioade din postul Paștelui, când trebuie să fim și mai îndreptați către rugăciune, fapte bune și post.

Actrița le-a transmis un mesaj fanilor săi, cu trei sfaturi importante pe care toată lumea ar trebui să le pună în aplicare zilele acestea, pentru ca sufletul să fie cât mai curat, liniștit și pregătit pentru Învierea Domnului ce urmează.

„Trei lucruri pe care le poți face pentru sufletul tău în Săptămâna Mare:

  1. Iartă și cere-ți iertare – Prof. Dulcan spune că se produc modificări inclusiv la nivel de ADN și se șterg modele patologice (de boală).

  2. Hrănește pe cineva flămând.

  3. Găsește 3 lucruri pentru care ești recunoscător în fiecare zi a săptămânii (în fiecare zi alte trei)”, le-a transmis Monica Bîrlădeanu fanilor pe rețelele de socializare.

Pentru a înțelege mult cu adevărat semnificația acestei perioade atât de importante pentru toți creștinii, Părintele Constantin Necula a vorbit pe înțelesul tuturor despre Săptămâna Patimilor și a explicat ce trebuie să facă în momentul de față credincioșii.

„În Săptămâna Mare prăznuim rana de omenie care ne caracterizează. Evanghelia zilei de luni ne aduce aminte de un lucru care se întâmplă înaintea ochilor noștri în fiecare zi, atunci când Tatăl își trimit copiii ca să-și facă misiunea pe care o au într-o lucrare, ne aduce aminte, de fapt, că răspunsul nostru la Săptămâna Patimilor este o chemare.

Am trăit împreună și duminica ortodoxiei, am trăit această chemare, cum se întâmplă și acum. Copilul care spune că nu merge să împlinească voia tatălui său face acest lucru fără să se mai dea în spectacolul aducerii aminte că el este cel care împlinește”, a explicat Părintele Constantin Necula, în cadrul unui videoclip, conform Spectacola.ro.

Ce trebuie să faci în Săptămâna Mare

Chiar dacă nu te mai poți implica fizic în evenimentele care au avut loc nu demult, poți fi alături de Iisus prin rugăciune, dar și prin slujbele sfinte ce vor avea loc în aceste zile și până la Înviere.

„Săptămâna Patimilor nu este un spectacol, ci este cea mai de preț dintre plecările împlinirii noastre în aria de lucrare a Domnului. Acum stăm deoparte și privim, da probabil că dacă am fi trăit în vremea aceea, ne-am fi implicat în fel și chip. Suntem chemați să ținem partea smochinului cel roditor, care este maica Domnului, a tuturor celor care l-au însoțit pe Mântuitor, cu ei vă propun să intrăm în calea aceasta a calvarului Mântuitorului, dacă n-ar fi existat Învierea, ar fi fost o tragedie pentru noi toți. Suntem pe calea crucii, dar suntem și cu ochii spre crucea de pe care strălucește lumina Învierii”, a mai spus părintele Constantin Necula.

Și Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare.

Adauga un comentariu