Cancan

Monica Gabor, despre despărțirea de Mr. Pink. „Nu ne pasă cine este distrus…”

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Gabor despre despărțirea de Mr. Pink. Nu ne pasă cine este distrus...
Monica Gabor și Mr Pink

Monica Gabor a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Vestea că cei doi și-au spus adio a luat prin surprindere pe toată lumea.

Până în acest moment, Monica nu a dat vreo declarație cu privire la acest subiect.

Ce spune Monica Gabor despre despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor nu a dezvăluit că povestea ei de dragoste cu omul de afaceri a ajuns la final, ci fanii și-au dat seama după ce ea a șters toate imaginile în care apărea alături de Mr. Pink și fiul lui.  Acum, din câte se pare, Monica Gabor face postări cu subînțeles.

De când au apărut informații potrivit cărora ea și omul de afaceri cu care era într-o relație s-au despărțit, Monica Gabor a păstrat tăcerea. A luat-o pe Irinuca și au plecat în Dubai, la Ramona Gabor, iar mai apoi au plecat într-o vacanță de vis în Mykonos. Cele două surori s-au reunit și pare că nu vor să mai privească trecutul. Totuși, se pare că Monica Gabor nu a putut să nu aibă o primă reacție, mai ales că presa scrie încontinuu despre despărțirea ei de Mr. Pink.

Monica a postat la InstaStory un pasaj din interviul acordat de Denzel Washington, iar internauții au făcut imediat legătura.

Prietenii virtuali ai acesteia sunt de părere că postarea ar fi, de fapt, un mesaj cu subînțeles în ceea ce privește tot ce se întâmplă acum în viața ei.

”Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:

-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.

-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii.

-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul acesteia publicat de Monica Gabor pe pagina personală de Instagram.

Monica Gabor, așteptată de Irinel Columbeanu în România

Irinel Columbeanu o așteaptă pe Monica Gabor să se întoarcă în țară pentru a-și rezolva problemele. Cei doi sunt citați într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme la care erau amândoi asociați.

Este vorba despre ”Monica Columbeanu SRL”societatea care a produs celebrul reality-show despre viața spectaculoasă a cuplului, în urmă cu un deceniu și jumătate și care a fost difuzat la un post național de televiziune.

Se pare că firma a acumulat datorii la ANAF, iar un cabinet de insolvență le-a solicitat acestora să plătească datoriile, fiind considerați principalii vinovați pentru situația în care se află firma. În 2009, la data ultimului bilanț, societatea celor doi ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei.

Adauga un comentariu