National

Monica Pop a lansat un atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Omul de care nu vreau să mai aud. A făcut mult, mult rău medicinei românești”

Publicat: 27 sept. 2020
Medicul Monica Pop
Medicul Monica Pop

Monica Pop a lansat un atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu. Renumitul medic îl acuză de faptul că acesta dorește doar funcții, dorind de fapt să își bată joc de spitale. De asemenea aceasta a afirmat că din cauza lui Vlad Voiculescu numeroase familii și-au pierdut persoane dragi din cauză că nu li s-a permis să aibă acces la procedurile necesare vindecării.

”( NE -) omul de care nu vreau să mai aud: Vlad Vasile Voiculescu! NUUU! NICIODATĂ!

E cel care a interzis transplantul pulmonar, condamnând clar la moarte pacienții! Au murit oameni care puteau fi în viață acum! Dacă nu exista el! Vai de familiile lor!

După ce a dat Dumnezeu și a plecat de la Minister, chirurgii de la Spitalul Sfânta Maria au făcut 9 operații de transplant pulmonar, cu toți pacienții în viață, performanță mondială! Bravo pentru curajul și profesionalismul lor!

”Acest sinistru personaj, foarte înșelător, a făcut mult, mult rău medicinei românești…nu are egal!”

Păcălește ușor naivii și neinformații! Pare blând, dar în realitate… Acest fiu al unui informator (după propriile sale afirmații – tardive, bineînțeles), vrea funcții, vrea iar să își bată joc de spitale! Doamne ferește! Sper sa nu mai trăim așa ceva NICIODATĂ!

Am făcut atâta bine în lumea asta, fără să cer nimic ! Acum atât doresc: să ne păzească Dumnezeu de asemenea persoane! Iar El (și toți ca el) să plătească pentru răul făcut!

Nici scuze nu a cerut, măcar familiilor distruse prin împiedicarea cu bună știință a actului medical care le-ar fi putut salva rudele dragi!!!!

Nici medicilor pe care i-a urât și oprimat cât a putut! Nouă, cu atât mai puțin!!! Cercetați!!!”, scrie Monica Pop.

Monica Pop răbufneşte din nou la adresa persoanelor care neagă existenţa coronavirusului

Monica Pop răbufneşte din nou pe o reţea de socializare cu privire la persoanele ”făţarnice” care neagă existenţa coronavirusului. Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitală este cunoscut pentru ieşirile sale din mediul online în care comentează diverse chestiuni ce ţin de noul coronavirus.

Monica Pop răbufneşte din nou. ”Nu îi credeţi! Neagă existenţa COVID, dar dau repede din coate să facă rost de medicamente!”

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitală a ieşit din nou la rampă. Ea critică persoanele care nu cred în existenţa coronavirusului. Redam mai jos postarea medicului Monica Pop de pe o reţea socială.

”Nu-i credeţi pe făţarnici!

Neagă public existenţa COVID, influenţând negativ, dar cum aud de un medicament, dau repede din coate pentru a face rost!!!

Se speculează şi se exagerează mult, desigur, dar, ca să spun că nu există…

Interesaţi-vă despre cei care credeţi că vă plac! Puteţi avea surprize enorme!

Dacă EI cred că nu există boală, ce să trateze?! Făţărnicie iar şi iar! Au destui fani! Naivi şi/sau total dezinformaţi!

Vă păcălesc (mint) cu zâmbete false, cu minciuni în lanţ spuse în interviuri, (nici nu vă puteţi închipui cât mint), cu victimizări departe de adevăr! Şi cu biografii romanţate, total lipsite de adevăr!

Cu „laude” de tip „fumez de la 13 ani”!!! Bravo, halal exemplu! Talent de a înşela, credibil, (asta le e meseria), cu carul! Asta e „educaţia” pe care o transmit!!! Cei care-i cunosc zâmbesc amar, îi ştiu mitomani şi foarte interesaţi în general, dar de publicitate, mai ales, pentru care ar face orice! Cu orice preţ! NU LE PASĂ CÂT RĂU FAC!

Caracter?! De ce? Cui foloseşte?”, scrie Monica Pop pe o reţea socială.

Adauga un comentariu