Actualitate

Monica Pop, avertisment pentru români. Cele 2 greșeli care scad mult imunitatea

Publicat: 04 apr. 2021
Medicul oftalmolog Monica Pop a postat un nou mesaj pe Facebook prin care atrage atenția autorităților că știrile alarmante legate de pandemia de coronavirus le poate scădea imunitatea românilor

Medicul oftalmolog Monica Pop a postat un nou mesaj pe Facebook prin care atrage atenția autorităților că știrile alarmante legate de pandemia de coronavirus le poate scădea imunitatea românilor! Medicul spune că se vorbește prea mult despre victimele coronavirusului, dar nu sunt prezentate și cazurile, mult mai multe, de oameni care au trecut mai ușor prin boală.

Monica Pop lansează un avertisment pentru români. Cum le poate scădea imunitatea

”STRESUL SI DEPRESIA SCAD MULT IMINITATEA, SE STIE! EXACT ASTA SE INTIMPLĂ DACA SE VORBESTE DOAR DE GRAVI IN ATI SI DE MORTI!!! FĂRĂ SPERANTE ???!!!DESPRE EXTERNATI, SI VINDECATI, NIMIC, NICI UN CUVÎNT ???!!!!! DESI EI SINT MAREA MAJORITATE, SE STIE BINE!

STRATEGIE GRESITĂ! OAMENII VOR CREDE CA MOR CEI MAI MULTI!!! DESCURAJATI MULT SI ZDRUNCINATI INCREDEREA IN SPITALE! SE VOR ÎMBOLNAVI MULT MAI MULTI ASA! LĂSATI MEDICII SA-i SALVEZE! Aceasta atitudine nu aduce nimic bun! S-a constatat vreo imbunătătire de cind se spune peste tot doar despre stari grave si decese??!! NU E DELOC BINE PT OAMENI! E UN FEL DE GENOCID DE SUFLETE! SPERANTE IOC?Asta se vrea?!”, este mesajul postat de medicul oftalmolog Monica Pop.

Medicii care au semnat scrisoarea deschisă prin care cer ridicarea restricțiilor ar putea rămâne fără licența de doctor

Monica Pop se numără printre semnatarii unei scrisori deschise adresate tuturor autorităților din România, printre care și președintelui Klaus Iohannis, prin care se cere suspendarea tuturor restricțiilor impuse de guvern pentru stoparea răspândirii infecției de coronavirus.

Mai mulţi medici, printre care Monica Pop, Răzvan Constantinescu, Adina Alberts, precum şi farmacişti şi stomatologi, au lansat o scrisoare deschisă în care cer preşedintelui Klaus Iohannis, parlamentarilor şi guvernanţilor ”încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, calificând drept greşită strategia de combatere a pandemiei. Senatarii scrisorii critică obligativitatea purtării măştii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, întreruperea promovării vaccinurilor anti-Covid.

De asemenea, ei cer ca medicii să poată utiliza propriile scheme de tratament pentru pacienţii cu Covid, iar autorităţile ”să nu mai inducă psihoze şi să nu mai manipuleze date statistice”.Colegiul Medicilor s-a autosesizat și a spsu că medicii care au semnat scrisoarea deschisă prin care cer ridicarea restricțiilor vor fi cercetați și unii și-r putea pierde chiar licența de medic.
Adauga un comentariu