National

Monica Pop, avertisment pentru români: „Vaccinații au abandonat precauțiile!”

Publicat: 02 sept. 2021
Monica Pop în halat alb
Monica Pop consideră că testarea este cea mai bună soluţie pentru a opri pandemia

Monica Pop a lansat un nou avertisment pentru români, prin intermediul paginii sale de Facebook. Celebrul medic oftalmolog susține că persoanele care s-au vaccinat ajung să fie un pericol pentru membrii familiei lor care nu sunt vaccinați.

Medicul Monica Pop subliniază că atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate, se pot infecta cu virusul SARS-CoV-2 și, mai important, îl pot transmite mai departe celor din jur. Așa că fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală Monica Pop avertizează: „Greșeală enormă și pericol iminent”

„Vaccinații au abandonat precauțiile! Greșeală enormă și pericol iminent! Din cauza neadevărurilor promovate, cum că cei vaccinați ar fi protejați de boală– gafă enormă, se știe că vaccinații se infectează

și transmit- cu atât mai mult cu cât ei, înțelegând greșit sau chiar din neștiință (pentru că asta se dorește), lasă precauțiile și se îmbolnăvesc. Și îi îmbolnăvesc și pe cei din jur.Păstrați precauțiile nime știute, toți, vaccinați sau nu! Pentru vaccinați, grija mare! Pentru că puteți face forme ușoare de boală, uneori fără simptome, nu știți, nu aveți cum și îi îmbolnăviți pe cei din jur! Pericol major!!!

Testare în masă și la vaccinați și la nevaccinați!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Medicul Monica Pop a comentat cele trei efecte secundare de la Pfizer şi Moderna studiate în acest moment de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), efecte prin care prin care pielea şi rinichii ar fi afectate.

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a anunţat miercuri că analizează noi posibile efecte secundare la vaccinurile bazate pe ARN mesager, Pfizer și Moderna.

Este vorba despre eritemul multiform (reacție alergică), glomerulonefrita (o boală a sistemului renal) și sindromul nefrotic (o tulburare a rinichilor care determină corpul să secrete prea multă proteină în urină) sunt reacțiile adverse studiate de către Agenţia Europeană pentru Medicamente.

Întrebată ce fel de boli sunt acestea, medicul Monica Pop a spus că asemenea reacţii le poate genera şi o viroză mai ales dacă organismul are un sistem imunitar mai sensibil, iar autorităţile ar trebui să fie mai transparente mai ales în privința contraindicațiilor vaccinului la anumite afecțiuni.

„Toate virozele pot face aşa. O viroza la un organism mai puţin dotat imunitar poate face orice complicații. Deşi s-a vorbit foarte puţin despre efectele secundare adevărate că pot să apară conjunctivite și sunt situații în care așa începe boala cu o conjunctivită. Nimeni nu se gândește că acea conjunctivită poate să fie și este foarte simplu pentru că virusul intră prin nas, există o legătură directă. De ce credeți că lăcrimează cineva când îi curge nasul, de aceea.

Am sfătuit pe oricine care are semne de conjunctivită virală adică este bilaterală să facă test. Complicațiile renale se întâmplă obișnuit la viroze.

În accepțiunea mea vaccinul poate genera boală. Sunt unii care au făcut antigripal și imediat au făcut gripă, clar că era de la vaccin deci se poate întâmpla și sigur că aceste efecte secundare sunt foarte neplăcute.

Mă refer la toate tipurile de vaccin, dar acest vaccin are cele mai multe efecte secundare pe care le cunoaștem noi în medicină. La vaccinurile existente știți foarte bine că sunt testate îndelung, se știe multe despre ele, se știu procentele în care pot să apară efecte secundare, ori aici nu s-a vorbit despre procent. Şi numărul de pacienți înțeleg că este mult mai mare decât ceea ce știm sau despre ceea ce aflăm noi din informații în acest sens.

Eu mă bucur că producătorii spun lucrurile astea, oamenii trebuie să știe. Din păcate, în mod oficial nu se prea vorbește despre asta după cum și nici despre contraindicațiile vaccinului. Nu spune nimeni că este contraindicat în anumite afecțiuni”, a spus medicul Monica Pop

Adauga un comentariu