Actualitate

Monica Tatoiu a recunoscut că are o pensie uriașă. Vedeta a spus că a plătit un preț mare pentru averea făcută

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Tatoiu a recunoscut că are o pensie uriașă. Vedeta a spus că a plătit un preț mare pentru averea făcută
Monica Tatoiu recunoaște că faptul că a făcut avere a venit cu un preț uriaș

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a recunoscut că are o pensie uriașă, iar toată averea ei a fost făcută pe căi cinstite. Cu toate acestea, ea recunoaște că a plătit un preț foarte mare și aproape și-a distrus familia. Mai mult, Monica Tatoiu susține că fiul ei îi reproșează și acum faptul că a petrecut foarte puțin timp cu el.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țara noastră. S-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă și și-a dedicat toată viața carierei, dar nu fără costuri suportate în plan personal.

Monica Tatoiu a recunoscut că are o pensie uriașă

Monica Tatoiu a dezvăluit recent care este pensia ei, la 67 de ani, declarând răspicat că e adevărat că este milionară, dar asta a venit cu un cost. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre câștigurile financiare pe care le are în prezent, datorită eforturilor pe care le-a depus în trecut, dar a dezvăluit și consecințele cu care a venit la pachet acest statut social.

„Da (n.r. – sunt milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?”, a declarat fosta femeie de afaceri.

Aceasta susține însă că ajuns la acest statut prin propriile eforturi și fără a face ceva ilegal. Tocmai de aceea are și un mesaj pentru cei tineri.

„Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur”, a declarat Monia Tatoiu, în cadrul unui podcast.

Prețul uriaș plătit pentru a deveni bogată

Însă banii nu vin neapărat la pachet și cu fericirea, este de părere Monica Tatoiu. Femeia de afaceri spune că a plătit un preț uriaș pentru veniturile de care s-a bucurat de-a lungul vieții. Mai mult, Monica Tatoiu spune că și în prezent primește reproșuri din partea băiatului său, care-i spune că ar fi renunțat oricând la tot luxul din lume, pentru a petrece câteva clipe alături de mama sa.

„Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează. Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani”, a mai spus femeia de afaceri.

Această dorință acută de a munci cât mai mult se moștenește din familie, mai precis, de la tatăl său, dezvăluie Monica Tatoiu. Vedeta își amintește cum în copilărie a experimentat aceleași sentimente prin care și băiatul său a trecut, la rândul său. Aceasta își vedea tatăl extrem de rar, pentru că acesta își dedica exclusiv timpul vieții profesionale.

„Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme. Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a mai spus Monica Tatoiu.

Adauga un comentariu