Prima pagină » Actualitate » Monica Tatoiu a spus ce religie are! „Nu am o relație foarte bună cu biserica!”

Monica Tatoiu a spus ce religie are! „Nu am o relație foarte bună cu biserica!”

29 ian. 2024, 09:59,
BZI.ro, în Actualitate

Puțină lume știe aspecte despre partea spirituală a vieții femeii de afaceri. Monica Tatoiu a spus ce religie are. Aceasta este de religie creștin ortodoxă și de fiecare dată când vine vorba despre partea spirituală, afacerista vorbește extraordinar de frumos despre Dumnezeu.

Monica Tatoiu a spus ce religie are

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, este o fire deschisă, care mereu vorbește cu sinceritate despre orice subiect. Când vien vorba despre religie, Monica Tatoiu spune că este creștin ortodoxă și, chiar dacă nu are o părere foarte bună despre preoți și despre biserică, vorbește mereu frumos despre divinitate.

Femeia de afaceri recunoaște că nu este foarte legată de biserică ca și instituție și recunoaște cu regret că omenirea este într-un declin din acest punct de vedere.

„Am o problemă cu moscheele, cu religiile în care femeile sunt disprețuite. Eu nu am cu biserica o relație foarte bună. Ne îndreptăm spre declin, în Occident oamenii nu cred în nimic. Crăciunul este o sărbătoare consumeristă”, a spus Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a pvoestit foarte frumos despre modul în care a fost crescută de mama ei, aceasta oferindu-i adevărate lecții despre iubire și moralitate.

Monica Tatoiu este de părere că suferința în viață este menită să șteargă din păcate, ea nu vine nicicum să distrugă, ci să construiască, diferă doar de noi cum ne raportăm la ea.

„Mama m-a învățat tot. L-a învățat și pe tata… nu te duci la biserică cu alcool în cap mai ales în noaptea de Crăciun. În noaptea aceea, toți creștinii se roagă. Puterea acestor rugăciuni împreună deschide cerul și atunci Maica Domnului … (plânge) … Suntem formați din țărână, teluric și transcedentral. Numai Dumnezeu e perfect … trebuie să jertfești plăceri care sunt vremelnice. E greu să renunți“ ,a precizat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: „Dumnezeu nu-ți dă suferință mai mult decât poți duce!“

Femeia de afaceri, care și-a făcut testamentul, crede că suferința pe care ne-o dă tatăl ceresc nu trebuie privită ca durere ci ca o purificare, având rolul de a n curăți comunicarea cu Dumnezeu.

„Dumnezeu nu-ți dă suferință mai mult decât poți duce! Suferința nu e durere, e purificare așa cum te speli. Are rolul de a-ți curăți comunicarea cu tatăl tău spiritual ceresc. Asta am învățat de la mama”, a spus Monica Tatoiu.

Mai mult, Monica Tatoiu, care a vorbit și despre vârsta la care ar trebui să te căsătorești, a precizat că ea se simte bine în orice biserică intră, pentru că Dumnezeu este același pentru noi toți, iar importantă este dragostea cu care ne privim și ne raportăm în viață unii la alții.

„Occidentul, unde bisericile sunt goale și unde în Franța 900 de biserici catolice sunt distruse, nu ne poate da o lecție de religie. Noi, spre deosebire de greci sau ruși, avem o componentă ecumenică. Papa Ioan Paul al II-lea a spus că suntem Grădina Maicii Domnului. Eu am crescut în casa Mitropolitului Banatului și am învățat de la el despre ecumenism. Îmi dădea exemplu că tata ne iubește la fel pe mine și fratele meu. Dacă era slujbă la catolici intram, dar mă rugam și la ortodocși”, a mai precizat Monica Tatoiu, care a spus ce religie are ș ia vorbit despre relația cu Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024