Cancan ultimă oră

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Eu i-am spus că nu e bine”

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urma veștii care a anunțat divorțul anului, cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cei care i-au cunoscut au reacționat. După Gigi Becali, acum și Monica Tatoiu, vehementă, a avut ceva de spus în ceea ce privește scandalul momentului.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai sincere și directe vedete din showbiz, iar acum, cu la fel de multă onestitate, a vorbit și despre cum vede ea lucrurile în triunghiul amoros care ține showbiz-ul cu sufletul la gură.

Monica Tatoiu, declarații fără perdea despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vedeta mărturisește că la fel ca în cazul separării lui Cristian Boureanu de Laura Dincă și acum vorbele sale s-au adeverit. Mai concret, diva spune că în urmă cu mult timp i-a mărturisit sexy-impresarei că relația ei cu Reghe nu este ceea ce trebuie, lucru care acum dovedește, spune ea, că dragoste cu forța nu se poate.

Mai mult decât atât, Monica Tatoiu pune totul pe seama diferențelor de caracter, a infidelității și a dorințelor celor doi care nu mai sunt aceleași.

”Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declaratia ei. Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni TV.

După această mărturisire, în care a spus că a cam prevestit divorțul anului, Monica Tatoiu nu s-a oprit aici, căci a avut ceva de zis și la adresa noului cuplu, format din Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf.

Astfel, Tatoiu este de părere că, deși acum pe Reghe l-a atras frumusețea și tinerețea șatenei, pentru că a înșelat o dată,dar și a doua oară, o va face în continuare, contrar, poate, a ceea ce ar crede actuala parteneră. Conform acesteia, un copil nu te leagă de cineva, dar nici nu de dezleagă.

”Am văzut fotografiile (nr. cu Regghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unu bogat, nu îl leagă de ea. Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui…. Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos”, a mai adăugat vedeta la TV.

Adauga un comentariu