International

Monstrul italian care a ținut sclavă o româncă timp de 10 zece ani a fost condamnat la închisoare! 

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monstrul italian care a ținut sclavă o româncă timp de 10 zece ani a fost condamnat la închisoare 

O româncă a povestit cum a fost ținută sclavă timp de zece ani de un italian.

Aloisio Francesco Rosario Giordano, un italian în vârstă de 56 de ani, supranumit „monstrul din Gizzeria”, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Bărbatul a sechestrat o româncă și a transformat-o în sclava lui, iar timp de 10 ani a supus-o unor chinuri și abuzuri greu de imaginat.

Între anii 2007 și 2017, bărbatul a sechestrat-o pe româncă și i-a abuzat atât pe ea, cât și pe copiii ei. Ba chiar l-a învățat pe fiul de nouă ani cum să-și bată mama și să o lovească în cap cu un ciocan.

Românca a încercat să evadeze și a fost la un pas de a fi omorâtă

Mihaela a încercat să scape din gherale monstrului, dar fost bătută crunt. De frică, nu a mai avut nicio tentivă de evadare.

„Mi-am confecţionat o coardă din cearşafuri sperând să pot coborî cu ea, eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. M-a tras de păr şi m-a izbit cu capul de pereţi, apoi mi-a astupat gura cu nişte cârpe ca să nu pot ţipa. M-a trântit la pământ şi a început să mă lovească sălbatic cu pumnii şi picioarele, cu bucăţi de lemn, cu tot ce avea la îndemână. Îngrozită, m-am închis în mine însămi şi de frică nu am mai încercat niciodată să fug, pentru că am trecut prin momente îngrozitoare”, a dezvăluit Mihaela, conform adevărul.ro.

„Prima dată m-a cusut când am încercat să fug şi aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan. A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri. Când m-a lovit cu ciocanul eram în maşină, el a luat ciocanul şi a început să mă lovească ba chiar îl învăţa şi pe copil să o facă, mă loveau amândoi în acelaşi timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac şi fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie”, a spus Mihaela.

Femeia a făcut și doi copii cu Aloisio Francesco Rosario Giordano, în urma violurilor reptate. „Fetiţa nu mergea şi nu vorbea, pentru că practic stăteam toată ziua închise în baracă. Stăteam acolo, îi dădeam să mănânce, o îngrijeam şi mă rugam, mă rugam foarte mult. Ea îşi mişca greu picioarele, nu mergea, pentru că stătea numai închisă. Făceam ceea ce puteam, eram şi fără lumină, profitam de dâra de lumină care mai ajungea uneori de afară”, a mai spus românca, conform aceleiași surse.

Adauga un comentariu