Magazin

Moș Crăciun își umple sacul de cadouri la Egros Shopping Iași

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Moș Crăciun își umple sacul de cadouri la Egros Shopping Iași

În perioada 18 noiembrie – 22 decembrie 2019 Egros Shopping Iași organizează campania promoțională, pentru răsplătirea clienților complexului, ”Moș Crăciun își umple sacul de cadouri la Egros Shopping Iași”.

Astfel dacă vizitați în această perioadă complexul și faceți cumpărături de minimum 50 de lei pe un singur bon fiscal puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele șase premii mari. În cazul în care bonul dumneavoastră este peste 5 lei aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 310 vouchere în valoare de 50 de lei TVA inclus. Valoarea totală a premiilor se ridică la 29.500 lei tva inclus.

În situația în care veți câștiga unul dintre cele șase mari premii vă veți putea bucura de 1 voucher de cumpărături la IKEA în valoare de 7.000 lei TVA inclus, acest premiu se va extrage în data de 23 decembrie la ora 14.00 și reprezintă marele premiu al campaniei, sau de unul dintre cele 5 premii săptămânale constând în vouchere de cumpărături la Egros Shopping Iași în valoare de 1.000 lei TVA inclus fiecare. 

Regulamentul promoției poate fi consultat în locație sau pe site-ul complexului www.egros.ro.

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de standuri puteți găsi nenumărate produse și servicii. Acest lucru făcând din Egros Shopping Iași, locul în care poți găsi aproape tot ceia ce aveți nevoie. 

Adauga un comentariu