Prima pagină » National » Motivul halucinant pentru care un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie: „Niște puști i-au dat în cap cu bâta” – VIDEO

Motivul halucinant pentru care un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie: „Niște puști i-au dat în cap cu bâta” – VIDEO

15 mai 2024, 13:00,
BZI.ro, în National

Oamenii care s-au strâns noaptea trecută în fața Parcului Crângași din București, locul unde un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie, au oferit detalii despre cumplita crimă. Victima ar fi fost lovită cu bâte în faţa Parcului Crângaşi, în încercarea de a apăra cele două fiice ale concubinei sale.

Agresorii care au fugit după ce au comis oribila fată au fost prinşi şi duşi la poliție.

Bărbatul mergea la plimbare cu două fete, fiicele iubitei lui. Un grup de doi tineri și alte patru fete au început să le hărțuiască pe cele două. Se pare că erau supărați că una dintre ele nu răspunsese unei cereri de prietenie, pe o rețea socială. Bărbatul le-a apărat, ceea ce i-a enervat pe băieții din grup.

„A încercat să îi ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și pentru că s-a băgat între cei doi tineri, au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient”, a spus un martor.

L-au alergat din parc până în stradă

Tragedia a avut loc chiar în mijlocul străzii, acolo unde un minor în vârstă de 16 ani şi un alt tânăr de 20 de ani l-au luat la bătaie pe bărbatul de 46 de ani.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost urmărit de cei doi agresori încă din parc și până pe mijlocul șoselei, acolo unde s-ar fi împiedicat și a căzut. Chiar în locul marcat de polițiști, victima a fost lovită în zona capului până când și a pierdut conștiința.

„Niște puști i-au dat în cap cu bâta. L-au lăsat jos și au fugit. Așa am auzit și eu.”, a mai povestit cineva.

„Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă”, a spus altcineva.

Potrivit martorilor, victima nu a avut nicio şansă, chiar dacă la faţa locului au sosit imediat echipele de prim ajutor care au încercat în zadar să-l resusciteze.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *