Sport

Motivul pentru care Mirel Rădoi a fost alesul FRF pentru postul de selecționer

Publicat: 27 nov. 2019

Ion Crăciunescu crede că numirea lui Mirel Rădoi în postul de selecționer este o stratagemă a FRF pentru a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Fostul mare arbitru internațional crede că este un risc mare pentru Rădoi preluarea naționalei într-un moment critic.

„Noi nu mai avem șanse, dar îl punem pe Mirel Rădoi să ia el toate șuturile. Îl pui acum la calificare. Echipa națională e într-o presiune formidabilă pentru că noi trebuie să fim la Euro pe care noi îl organizăm. E un caracter excelent, a făcut treabă foarte bună, dar, frate, si pe ăsta îl expunem acum? Dacă nu se califică lumea va spune: ați văzut că nici cu ăsta nu ne calificăm, uite că nici el nu a putut! Trebuia adus mai dinainte, după Euro U21, semnele se cunoșteau, așa noi șanse de calificare avem tot timpul. Răzvan Burleanu nu are cum să-și dea demisia de rușine pentru că el e acolo pe viață”, a declarat Crăciunescu.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat ieri, cu unanimitate de voturi, numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a României.
Primul meci al noului selecționer va fi pe 26 martie, cu Islanda. În cazul în care tricolorii vor reuși să treacă de nordici, aceștia vor întâlni în finala barajului câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.loading...

Adauga un comentariu