Cancan ultimă oră

Motivul pentru care Simona Trașcă nu mai vrea să vadă pe nimeni: ,,Nu mai ies din casă, m-a prins!”

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Simona Trașcă nu mai vrea să vadă pe nimeni Nu mai ies din casă m-a prins
Simona Trașcă, cunoscută și sub numele de Pamela de România este una dintre cele mai controversate dive din showbiz-ul românesc

Viața agitată a Simonei Trașcă este binecunoscută. Chiar ea dezvăluia că, atunci când este liberă, adică, fără iubit, își face de cap rău de tot! Acum, s-a oprit. Chiar dacă, încă, nu are iubit. Ce a făcut-o pe blondină să se ”baricadeze” în casă și să nu mai audă de nimeni?

Simona Trașcă a făcut anunțul: ”M-am retras în glorie!” Vieții agitate, în special de noapte, a Capitalei i-a spus adio blondina, care, de câteva zile, stă numai în casă. Aerul tare al ”înălțimilor” nu-i mai priește! Motivul? O să râdeți, dar cunoscutul serial de televiziune Game of Thrones a ”blocat-o” în fața televizorului.

Și are ceva de ”studiat”, având în vedere că sunt nu mai puțin de 73 de episoade, în opt sezoane!

Chiar Simona Trașcă avea să facă dezvăluirea:

”M-am retras în glorie! M-a prins serialul, nu mai ies din casă! Am rămas setată pe HBO. Urzeala Tronurilor… După ce l-a văzut toată lumea, am dat să văd și ei și… M-a prins rău de tot. Numai în fața televizorului stau”, s-a amuzat blondina.

Simona Trașcă: ,,După o relație, o iau pe arătură!”

Altfel, Simona Trașcă povestea ce înseamnă pentru ea o relație, dar și ce dezmățuri face atunci când e singură, dezamăgită.

”Când am o relație, sunt OK. Până termin relația, și după aia o iau pe arătură! Dar asta e concepția mea și am făcut-o dintotdeauna.

Eu niciodată nu am înșelat. Asta am aplicat-o cu toți iubiții mei, chiar dacă nu au meritat. Eu așa am făcut. În momentul în care am pus punct relației, la revedere, am deblocat foștii, am făcut nebunii…

Dar în timpul relațiilor, nu, n-am făcut nimic.

Așa sunt eu, na! Și nu cred că mă mai schimb. Nu am nicio șansă. Cel mai bine este, dacă vrei să stai cu un om, să stai cu el!

Dar mie nici nu-mi vine să fac altceva când sunt într-o relație, că nici nu-mi fug ochii, așa am fost mereu, nu mă interesează altă persoană”, a spus Simona Trașcă.

Adauga un comentariu