National

Motivul straniu pentru care un taximetrist a refuzat un client: „Nu te iau”

Publicat: 26 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul straniu pentru care un taximetrist a refuzat un client Nu te iau
Taxi

Un bărbat a refuzat cursa cu un client, pe litoral, în stațiunea Mamaia. Însă, ce a pățit bărbatul, după ce nu a dorit să îl ducă pe client la destinație?

Stațiunea Mamaia concurează în ”echipa elitelor” deja, iar nimic pare să nu mai uimească. Însă, de data aceasta, ”tabăra” se mută în taximetrie, acolo unde un client, deranjat de comportamentul unui șofer de taxi, l-a reclamat.

Un taximetrist, aflat în „post”, a refuzat o cursă pe o distanță scurtă. Clientul, care venise să îi spună să îl ducă la destinație, care nu se afla departe de punctul în care se aflau amândoi, a devenit insistent, după ce taximetristul a refuzat cursa.

Incidentul a avut loc în cursul serii de sâmbătă, în stațiunea Mamaia. Deranjat de insistența unui posibil client, șoferul de taxi a plecat din punctul în care se afla. Însă, tot în aceeași seară, bărbatul a fost oprit de polițiștii locali, după ce a fost identificat, iar aceștia l-au sancționat conform Legii Nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Conform Adevărul.ro, în condițiile în care cursa vă este refuzată de către un taximetrist, chiar dacă este liber în acel moment, dar și în condițiile în care nu are un comportament adecvat sau cere mai mulți bani pentru o cursă și refuză să pornească aparatul de taxat, reclamațiile se pot depune la firma de care aparține taxiul respectiv sau problema poate fi sesizată la Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 şi 0341/922.

Ce „țeapă” a luat o turistă care a cerut un masaj „profesionist” pe plajă în Mamaia?

O turistă, care a venit în stațiunea Mamaia pentru a se simți bine alături de cei dragi și pentru a se relaxa, a cerut un masaj pe plajă. De-a lungul plajei, mai mulți „profesioniști” se plimbă pentru a oferi, în schimbul unei sume de bani, masaj. Însă, turista, care a scos din buzunar nu mai puțin de 50 de lei pentru un masaj care a durat între 10 și 15 minute, s-a ales cu vânătăi ș dureri mari, semn că maseurul nu era atât de „profesionist” precum pretindea.

Totuși, nu este primul turist de pe litoralul Mării Negre, mai cu seamă din stațiunea Mamaia, care are parte de ”țeapă”. Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, multe persoane care au venit în vacanță, la mare, s-au plâns de serviciile care sunt oferite publicului larg.

Adauga un comentariu