Magazin

Mozzart Bet cumpara banderola lui Cristiano Ronaldo pentru o actiune caritabila

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mozzart Bet cumpara banderola lui Cristiano Ronaldo pentru o actiune caritabila

Banderola de căpitan a lui Cristiano Ronaldo, care a ajuns pe iarba de la Belgrad după meciul de calificare pentru Cupa Mondială Serbia – Portugalia, a fost cumpărată de compania Mozzart Bet la o licitație umanitară și a furnizat astfel 63.728 de euro pentru tratamentul micul Gavrilo Djurdjevic.
Licitația a fost realizată prin intermediul site-ului „Limundo“ de către organizația „Împreună pentru viață” și s-a încheiat în această dimineață la 09.38, când oferta Mozzart a fost declarată cea mai bună. Ronaldo a aruncat banderola pe iarbă nemulțumit de golul nerecunoscut și a fost luat de tânărul pompier Djordje Vukicevic, cu intenția umanitară de a o folosi pentru a-l ajuta pe micul Gavrilo.
Banderola de capitan a lui Ronaldo a fost scoasă la licitație pentru a ajuta copilul care suferă de o boală extrem de dificilă.
Gavrilo s-a născut pe 7 septembrie 2020 și, la trei luni după naștere, a fost diagnosticat cu o boală neuromusculară rară SMA 1 (atrofie musculară vertebrală tip 1). Speranța sa se bazează pe un tratament genetic unic Zolgensma, cunoscut și ca „cel mai scump tratament din lume”, care ar costa mai mult de două milioane de euro (2,35 milioane de dolari). SMA afectează aproximativ una din 10.000 de nașteri și duce la deces sau la necesitatea unei ventilații permanente până la vârsta de doi ani în 90 la sută din cazuri. La doar câteva ore după ce a fost scos la licitație, marți după-amiaza devreme, banderola ajunsese la prețul de 360.000 de dinari (aproximativ 3.000 de euro), iar în cele din urmă, Mozzart Bet i-a plătit 63.728 de euro.

Adauga un comentariu