National

Muncitor român din Olanda, agresat după ce s-a plâns că a fost cazat într-o casă cu prea mulți locatari

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Muncitor român din Olanda agresat după ce s-a plâns că a fost cazat într-o casă cu prea mulți locatari
Bărbatul a fost dus cu ambulanța la spital

Un muncitor român din Olanda a fost dus la spital, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a luat o bătaie cumplită de la trei bărbați cazați în aceeași locuință, tot români. Polițiștii care au anchetat cazul de agresiune au aflat cum a pornit tot scandalul.

Românul agresat, Dorin M., de 42 de ani, a fost atacat în locuinţa în care era cazat, din oraşul Beneden-Leeuwen. El a spus că tot scandalul a pornit după ce s-a plâns că în casă locuiesc prea mai multe persoane, iar riscul de infectare cu noul coronavirus este crescut, potrivit e Gelderlander.

„Sâmbătă seara am vorbit cu proprietarul locuinţei, căruia i-am spus că sunt prea multe persoane în casă. Prin urmare, riscul de infecție cu noul coronavirus era mare. Proprietarul mi-a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Deoarece eu vorbesc limba germană, le-am zis să plece”, a povestit pentru sursa citată Dorin.

Când două persoane au fost date afară din casă, românii rămași s-au înfuriat pe Dorin și l-au luat la bătaie.

„M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ținut, iar ceilalți m-au lovit în cap”, a mai spus bărbatul, care crede că gestul nu a fost făcut din solidaritate, ci pentru că românii s-au supărat că din acest motiv urmau să contribuie cu sume mai mari la chirie.

Dorin a fost internat în spital timp de ouă zile.

Toți românii cazați în apartament lurează ca sortatori la o companie de reciclare a deșeurilor.

Adauga un comentariu