Culinar

Muşchiuleţ de porc la cuptor cu ierburi aromate

Publicat: 04 dec. 2019

Dacă îţi plac mâncărurile cu sos, atunci trebuie să încerci această reţetă care se pregăteşte rapid.

Ingrediente necesare:

  • 500 de grame de muşchiuleţ de porc
    50 de ml de ulei de măsline
    sare şi piper, după gust
    un morcov tăiat cubuleţe
    250 de grame de ţelină
    100 de grame de sos de roşii
    oregano, busuioc, rozmarin
    ghimbir
    usturoi

Mod de preparare:

Crestează muşchiuleţul de porc cu un cuţit ascuţit, iar apoi împănează-l cu feliuţe de usturoi şi ghimbir. Asezonează cu ulei de măsline, sare şi piper, precum şi cu ierburile aromate şi bagă-l la cuptor pentru 20 de minute. Scoate-l apoi şi lasă-l deoparte zece minute. Căleşte cubuleţele de morcov cu ţelină, iar după cinci minute adaugă şi sosul de roşii. Feliază muschiuleţul în felii de un cm grosime, se pune din nou la tavă cu sosul de legume deasupra şi se introduce la cuptor pentru aproximativ 5-10 minute.



loading...

Adauga un comentariu