Magazin

Mutări mobila: Secretele unei relocări de succes

Publicat: 11 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mutări mobila Secretele unei relocări de succes

Ai găsit locuința la care ai visat dintotdeauna sau sediul perfect pentru afacerea ta? Ei bine, provocările tale încă nu s-au încheiat, întrucât acum trebuie să te ocupi de transportul obiectelor dragi și valoroase, pe care nu le poți lăsa în urmă. Orice mutare mobilă poate fi o reușită, dacă ții cont de câteva sfaturi, ce vor face întregul proces să se desfășoare fără neplăceri. Descoperă în continuare care sunt acestea.

Protejează mobilierul pe durata manipulării și a transportului

Cu siguranță îți dorești ca mobilierul pe care îl transporți să ajungă la destinație în deplină siguranță. De aceea, este bine să te echipezi cu materialele necesare de protecție, pentru a-l proteja pe durata manipulării și a transportului.

De mare ajutor îți sunt cutiile de carton, folia de polietilenă, folia stretch, hârtia pentru ambalare, cartonul pânzat sau pânza de protecție. Astfel, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să pornești la cumpărături, în căutarea materialelor potrivite de protecție.

Demontează cu grijă piesele de mobilier

Nu de puține ori se întâmplă să întâmpini dificultăți la transportul pieselor de mobilier de mari dimensiuni. Mutarea acestora se realizează mult mai simplu, dacă le demontezi înainte. În acest mod te asiguri că protejezi mobilierul împotriva riscului de deteriorare ce poate să apară pe durata transportului.

În plus, prin demontare, chiar și mobila voluminoasă ocupă mai puțin spațiu, fiind mult mai ușor să o aranjezi în camionul de mutări. Cu toate acestea, poate fi dificil să desfaci un dulap de mari dimensiuni fără unelte corespunzătoare și sprijin. De aceea, poți apela la o echipă profesionistă de mutări, precum Sprint Move, care include demontarea printre serviciile oferite.

Utilizează curele de susținere sau roți

Fie că improvizezi niște curele de susținere, fie că îți cumperi unele concepute special pentru ridicarea și transportul mobilierului, acestea te ajută să ridici obiectele grele și mari. În primul rând, ele distribuie greutatea uniform, pe tot corpul și îți lasă mâinile libere, astfel încât să poți manevra mult mai ușor mobilierul. Durerile de spate, firești atunci când ridici obiecte grele, nu îți vor mai crea probleme.

Mai avem un truc pentru tine, de ajutor pentru a muta ușor piesele mari și grele de mobilier – roțile de dimensiuni reduse cu platforme. Acestea sunt simplu de găsit în majoritatea magazinelor de bricolaj și te scapă de ridicarea dificilă.

Etichetează  cutiile și bucură-te de o despachetare mai ușoară

Se poate întâmpla să nu îți vezi capul de treabă în noua casă, iar ultimul lucru pe care ți-l dorești este să nu găsești cu ușurință obiectele de care ai nevoie. De aceea, sortarea și etichetarea lor te va ajuta să economisești timp prețios.

Separă obiectele în funcție de tipul și necesitatea lor, putând să ai o cutie cu obiecte de care vei avea nevoie imediat după mutare. În plus, etichetarea obiectelor fragile, precum vesela, oglinzile și ornamentele delicate, este necesară pentru manipularea lor cu un plus de grijă.

Alege o firmă de mutări mobilă București și elimină orice grijă!

Oricât de bine te-ai organiza, mutarea poate fi o provocare pentru tine, mai ales dacă ai multe obiecte pe care vrei să le iei cu tine în noua casă. Apelarea la serviciile oferite de o firmă de mutări mobilă București este cea mai potrivită modalitate prin care îți poți asigura o relocare reușită.

Firma se va ocupa de întregul proces pentru tine, va veni echipată cu materialele de protecție necesare, va demonta și manipula mobila cu grijă, iar odată ajunși în noua locația, se va ocupa de descărcare și montare. Mai mult decât atât, va strânge materialele de protecție utilizate, fără să lase nimic în grija ta.

Ce îți mai rămâne ție de făcut? Doar să te bucuri de obiectele care îți sunt dragi și să le găsești loc în proaspăta ta locuință.

Comentarii
Adauga un comentariu