Magazin

MUZICĂ, SPECTACOLE DE TEATRU ȘI TÂRG DE ANTICHITĂȚI, ÎN WEEKEND, LA PALAS

Publicat: 02 iul. 2020

Iași, 2 iulie 2020

Finalul de săptămână este un bun prilej pentru a da curs unei invitații la cultură și divertisment în aer liber. În perioada 2 – 5 iulie 2020, atât în Amfiteatru, cât și în parcul Palas, ieșenii și nu numai sunt întâmpinați cu spectacole de teatru pentru toate vârstele și cu muzică. Și pentru ca experiența să fie completă, puteți să explorați și universul accesoriilor și al obiectelor retro.

Serile răcoroase de vară pot fi petrecute la Palas, în compania familiei şi a prietenilor, în timp ce participați la cele mai frumoase evenimente.

Joi și vineri vi s-au pregătit surprize muzicale. Astfel, de la ora 19.00, în Amfiteatrul Palas vă puteți bucura sufletele ascultând concerte ale Filarmonicii Iași. Orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Radu Postăvaru, va interpreta lucrări din creația marilor compozitori Händel, Mozart, Beethoven sau Boccherini. De asemenea, dacă v-a fost dor de un concert live cu muzică jazz, tot joi, de la ora 20.00, vă puteți bucura, de un concert Andra Botez and Band, în Piațeta din parcul Palas. Distracția este garantată, iar intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.

În schimb, vineri, de la ora 20.00, Vama vă invită la o seară Perfeeeectă de dans și bună dispoziție. Concertul va avea loc pe scena Fratelli din parcul Palas, iar biletele pot fi achiziționate pe www.iabilet.ro sau de la Fratelli Lounge & Club.

Săptămâna se încheie tot cu muzică, dar și cu spectacole de teatru. Sâmbătă, de la ora 16.00, în Amfiteatrul Palas are loc ediția estivală a concertului live Petran&The Gang. Evenimentul va fi susținut de talentații copii conduși de Raluca Zaharia și se va desfășura în trei acte. În schimb, duminică, de la ora 10.00, spectatorii sunt invitați să o întâlnească pe „Cenușăreasa”. Spectacolul prezintă povestea despre bine și rău, frumos și urât și modul în care forța iubirii răzbate dincolo de orice obstacol. Regia îi aparține lui Toma Hogea. Tot duminică, dar de la ora 19.00, are loc piesa „Dineu cu proști”. Producția, regizată de Sebastian Bădărău, vă va face să râdeţi copios pentru că Pierre Brochant, un mare editor parizian, şi-a găsit prostul!

Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culuturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Și iubitorii pieselor vintage vor fi întâmpinați cu o selecție impresionantă de propuneri, pentru că de vineri până duminică, în Atriumul Palas Mall, are loc Târgul de Antichități. Evenimentul reunește zeci de expozanți din toată țara, iar pasionații sunt așteptați cu bijuterii elegante, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, decorațiuni și multe alte articole. Piesele trecutului provin din diferite culturi și perioade de timp și poartă povești pe care publicul interesat le poate afla de la colecționari.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Palas Iași.

 

Departament PR

W: www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro

 

 

 

Adauga un comentariu